Regija
ATLANTIC GRUPA U NOVOJ GRADIŠKI

U Industrijskom parku posao za 160 radnika
Objavljeno 19. svibnja, 2014.

NOVA GRADIŠKA - U novogradiškom Industrijskom parku počela je gradnja nove tvornice za proizvodnju energetskih pločica, projekt Atlantic Grupe, težak 120 milijuna kuna, kojim se u konačnici planira zaposliti 160 radnika, a prvi proizvodi s novih linija na tržištu se očekuju u prvom kvartalu 2015. Nova Gradiška odabrana je među brojnim lokacijama kao najpovoljnija investicijska destinacija.

- Ponosni smo na činjenicu da je Atlantic Grupa odabrala upravo Industrijski park kao najbolju od 93 analizirane poslovne zone u Hrvatskoj za svoje ulaganje. To je potvrda atraktivnosti Industrijskog parka kao jedne od najkonkurentnijih ulagačkih destinacija u Hrvatskoj, kao i potvrda potpune opredijeljenosti Grada za stvaranje optimalnih uvjeta za privlačenje ulaganja i razvoj gospodarstva ovog kraja. U Atlantic Grupi dobili smo vrhunskog i izuzetno korektnog partnera te činimo sve da ovo ulaganje bude samo početak jedne dugoročne, uspješne suradnje - rekao je novogradiški gradonačelnik Željko Bigović.

Realizacijom dviju velikih investicija ove godine - Atlantic Grupe u tvornicu za proizvodnju energetskih pločica i Klimaopreme u proizvodnju opreme za ventilaciju, klimatizaciju i čiste prostore - novogradiški Industrijski park potvrđuje se kao jedna od najkvalitetnijih i najkonkurentnijih ulagačkih destinacija u Hrvatskoj i regiji. (M.R.)

Najčitanije iz rubrike