Dome slatki dome
INSPIRACIJA U ONOME ŠTO IMATE

Boja za Uskrs nikad dosta
Objavljeno 17. travnja, 2014.
Iskoristite šalicu za jaja i svježu travu te unesite dašak prirode u svoj dom

A ko vam nedostaje ideja ili vam se čini kako je svaki ukras isti ili možda čak da za Uskrs nije potrebno ukrašavati - okrenite se oko sebe i pronađite inspiraciju u onome što imate.

A dom je uvijek lijepo ukrašavati. Cijela će obitelj uživati u novom ruhu. Boja za Uskrs nikad dosta. Kombinacija bijelog pamuka ili lana idealna su pozadina za travnjak na vašem stolu. Iskoristite šalicu za jaja i svježu travu te unesite dašak prirode u svoj dom.

Ako želite da vaš ovogodišnji ukras ostane zapamćen, tome će svakako pridonijeti prigodno ukrašena grana. Iskoristite pupanje grana, grmlje i ove godine dekorirajte dom s nešto drukčijim cvjetnim aranžmanom.

Izrežite kutiju za jaja tako da vam ostane spremište za 4 jaja. Kutiju oblijepite ukrasnom travom koju ste izrezali iz zelenog krep papira. Ručku napravite od dvije trake krep-papira jednake dužine i širine koje naizmjenično presavijate i zalijepite na početku i kraju kako se ručka ne bi odmotala. Još vam samo preostaje da u košaricu pažljivo smjestite pisanice.

Od ostataka tila ili šifona možete napraviti brze i jednostavne vrećice za darove. Izrežite komad tkanine u obliku kvadrata. Na njega položite sitne darove, zavežite ukrasnim trakama i zavežljaji su spremni za poklanjanje.

Prekrasna uskrsna dekoracija je proljetno cvijeće koje je posađeno u ljuske od jajeta (u ljuske stavite zemlju za cvijeće) ili ljuske napunite vodom i stavite u njih cvijeće. Stavite ovu dekoraciju na uskrsni stol i zasigurno će svi biti oduševljeni ljepotom i originalnošću. (J.Kn.)

Prigodno

ukrašena grana vrlo je lijep ukras

Možda ste propustili...

VRTNE GARNITURE ZA UŽIVANJE

Uživajte u vrtu ili na balkonu

NE MORA BITI NI ZAHTJEVNO NI SKUPO

Idealno vrijeme za uređenje vrta

Najčitanije iz rubrike