Regija
GODIŠNJA SKUPŠTINA

Uspješna godina vatrogasaca Vukovarsko-srijemske županije
Objavljeno 5. travnja, 2014.
VINKOVCI-Vatrogasna zajednica Vukovarsko-srijemske županije održala je u prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Vinkovci redovnu godišnju skupštinu.
''Svi koji predstavljamo vatrogasce u našoj županiji kako na općinskoj, tako i na gradskoj i županijskoj razini, izvršili smo u protekloj godini sve svoje zadaće koje su postavljene pred nas, a pogotovo u pogledu gašenja požara, spašavanja ljudi i imovine u požaru. Posebno bih naglasio program Vlade vezan za žetvu i vršidbu gdje smo vremenu od 15. lipnja do 15. srpnja organizirali dežurstva u svim središnjim dobrovoljnim vatrogasnim društvima i značajnijih većih intervencija nismo imali osim što je izgorio jedan kombajn kojeg su vatrogasci DVD-a Nijemci uspješno lokalizirali'', rekao je predsjednik Vatrogasne zajednice Vukovarsko-srijemske županije Antun Jelić.
Iz izvješća o prošlogodišnjem radu Vatrogasne zajednice Vukovarsko-srijemske županije treba istaknuti i to kako je ženska mladež DVD-a Nuštar ukupna pobjednica KUP-a Hrvatske vatrogasne zajednice već tri godine zaredom (2011., 2012. i 2013. Godine), a muška mladež je drugi put zaredom osvojila treće mjesto u KUP-u Hrvatske vatrogasne zajednice (2012. I 2013. godine).
Mario Kokaj
Možda ste propustili...

DAN OTVORENIH VRATA POSEBNIH ODJELA OŠ “A. G. MATOŠ”

Učenici su pokazali što znaju i raznježili publiku

UDRUGA OSOBA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA

"Vretenac" sudjelovao na Sportskim susretima u Čakovcu

Najčitanije iz rubrike