Mozaik
VEČERAS NA NOVOJ TV

Na kraju - neočekivani obrat u
posljednjoj epizodi serije “Milost”
Objavljeno 28. ožujka, 2014.

Obožavatelji popularne TV serije “Milost” večeras (petak) moći će pogledati posljednji nastavak ove turske uspješnice. Kako završava ljubavna priča između Narin i Firat doznat ćemo u velikom finalu popularne serije Nove TV. Iako će u prvim scenama sve izgledati da i ova priča završava sretnim završetkom, scenaristi “Milosti” ipak su odlučili u posljednju trenutak napraviti veliki obrat, tako da nas zapravo očekuje neočekivan završetak mnogima omiljene serije.

Vidjet ćemo kako Deniz i Sermet ulaze u brak. Narin i Firat dobit će blizance. No, sudbina je nemilosrdna i osveta će doći po svoje. Sermeta u zadnji trenutak spašava Deniz, koja puca u čovjeka koji ga je došao ubiti. Sva u šoku sjeda u automobil, a ondje joj se pridruži i Narin. Hoće li Deniz i Narin preživjeti prometnu nesreću te koji je konačni rasplet turske hit-serije “Milost” doznat ćete u posljednje dvije uzbudljive epizode (72 i 73/73), čije prikazivanje na Novoj TV počinje večeras u 22.05.

Na kraju napomena čitateljima. U današnjem broju priloga TV Obzor, u stalnoj rubrici “Sapunice”, donosimo i sadržaje za posljednja tri nastavka spomenute serije (od 71. do 73., koja smo trebali gledati 31. ožujka te 1. i 2. travnja). Tako je, međutim, stajalo u aktualnim materijalima s Nove TV važećim, nažalost, do jučer, kad je TV Obzor već bio zaključen. Raniji završetak serije, u odnosu na prvobitni raspored, isključivo je programska odrednica Nove TV, a ne naša pogreška što smo objavili raspored i sadržaje “Milosti” za prva tri dana idućeg tjedna.(D.Bađun)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike