Sport
HRVATSKI OBRAČUN U MÜNCHENU

Dodig nadigrao prijatelja Čilića
Objavljeno 1. svibnja, 2013.

Vezani članci

NOVI USPJEH DONNE VEKIĆ

Pobjednički i kroz Istanbul

ATP U MONTE CARLU

Čilić završio u Monte Carlu

HRVATSKA DOČEKUJE VELIKU BRITANIJU

Zbog gimnastike, Murray ne može igrati u Osijeku

Dvoboj dvojice Međugoraca i hrvatskih Davis cup reprezentativca u 2. kolu ATP turnira u Münchenu prošao je u dominaciji Ivana Dodiga. Kao i lani u Valenciji, Dodig je jučer svladao Marina Čilića, bilo je 6:4, 6:2. Nakon pobjede na startu nad Davidenkom, Dodig je dočekao prijatelja iz Međugorja koji je kao drugi nositelj minhenskog Toura bio slobodan na startu. Iako odmoran i u statusu jednog od favorita, Marin nije mogao puno, a Dodig je potvrdio da ima igru za svog sugrađanina, kao i u Valenciji ponovno je prošao bez gubitka seta.

Čilić je znao što ga čeka, pa je pokušao igrati agresivnije, napadački, ali ti pokušaji su često završavali - pogreškama. Dodig je to obilno koristio, igrao je bolje, bolje je i servirao, sasvim dovoljno za pobjedu.

Problemi prvog hrvatskog reketa krenuli su odmah od početka meča, već u prvom gemu je Dodig napravio break, a prednost je zadržao do kraja seta. Iako je Čilić nekoliko puta zaprijetio, nije uspio uzeti servis suparniku. Drugi set je Dodig puno lakše završio, na početku su razmijenili breakove, zatim je Čilić izgubio još jedan servis, a kod 4:2 Dodig je ponovno napravio break i bio je tu kraj priče za Čilića, koji je još samo uspio spasiti tri meč-lopte, ali ne i četvrtu... 

Možda ste propustili...

SUĐENJE PONOVNO U SREDIŠTU POZORNOSTI

Zoran Zekić: Moramo dići glas jer zaslužujemo bolje

PRVO SPORTSKO DRUŠTVO U HRVATSKOJ SLAVI JUBILEJ

Prigodna izložba za 240. rođendan GSD Osijek 1784

OSVRT NA 35. KOLO SHNL-A

Osijek u Europi i zbog Rudešova čuda

Najčitanije iz rubrike