Sport
ČLAN TAEKWONDO KLUBA SAJNAMI PRED MEĐUNARODNIM ISPITOM

Divijan Martin Kelava na EP-u
Objavljeno 20. travnja, 2013.

Vezani članci

KARATE KLUB OSIJEK PROSLAVIO 40 GODINA POSTOJANJA

Karateom su mnogi obogatili vlastiti život

TAEKWONDO TURNIR "SUSRET PRIJATELJSTVA" U SLAVONSKOM BRODU

Vinkovčani ponovno ukupni pobjednici, Osijeku 13 medalja

NAJBOLJI SPORTAŠI I SPORTSKI KOLEKTIVI VINKOVACA

Laureati Klaudija Milić i Divijan-Martin Kelava

VINKOVCI - Najbolji član Teakwondo kluba Sajnami iz Vinkovaca Divijan Martin Kelava s još četvoricom hrvatskih reporezentativaca nalazi se u Kišinjevu u Moldaviji, gdje će danas započeti nastup na Europskom prvenstvu do 21 godine. Divijan će danas imati prvu borbu na putu prema odličjima. Vijesti iz daleke Moldavije i rezultat te borbe nestrpljivo će očekivati njegova trenerica Jasmina Lucić, koja se s njime pripremala za ovo prvenstvo, pa najbolje može procijeniti što se može od njega očekivati.

- On je spreman svakoga pobijediti. To je pokazao na Croatia openu, a što će biti tamo vidjet ćemo. Upao je u jako tešku skupinu, ona druga je puno lakša. Ako i ne uspije, neće ga sigurno nitko 'razvaliti'. Borben je i srčan pa očekujem dobre vijesti.

Danas u jutarnjim satima Divijan Martin Kelava u prvom će kolu odmjeriti snagu protiv Britanca Gerga Leeja, kojeg trenerica Lucić dobro poznaje.

- Britanac je dobar, ali nema nekih značajnijih uspjeha. Vjerujem da će ga Divijan proći. Tada ga u drugom kolu čeka Moldavac Vladislav Arventiia. Najjači je protivnik u ovoj skupini, stariji je godinu dana od Divijana, ali uvjerena sam da i njega može proći. Nakon te borbe slijedi borba za medalje, a vjerujem da bi mogao biti u skupini boraca koja će dijeliti medalje - rekla je Kelavina trenerica Jasmina Lucić. A. Grgić

Možda ste propustili...

ROBERT MUDRAŽIJA NA OPUS ARENU STIŽE U DOBROJ FORMI

Nemam spremnu proslavu gola, prema Osijeku imam respekt i posebne emocije

BIJELO-PLAVI NAPOKON RAZVESELILI OPUS ARENU

Kralj Ramon i princ Anton vuku Osijek prema Europi

BJELOBRĐANI PORAŽENI U ZMIJAVCIMA

Domaćin u prvih šest minuta zabio dva puta

Najčitanije iz rubrike