Sport
A-2 LIGA "SJEVEROISTOK" ZA KOŠARKAŠICE

Samo ne ponoviti Virje
Objavljeno 1. prosinca, 2012.

Vezani članci

LOŠA PARTIJA MURSE U 4. KOLU A-2 LIGE KOŠARKAŠICA

Raspad u zadnjih deset minuta

NOVA POBJEDA MURSE U A-2 LIGI KOŠARKAŠICA

Koprivnica kući otišla s “minus 72” poena

OSIJEK - Pred košarkašicama u A-2 ligi skupina “sjeveroistok” su utakmice 5. kola, a ekipa Murse na svom parketu, danas u dvorani Jug, dočekuje sastav Broda na Savi. Nakon katastrofalne igre i prošlotjednog poraza od 20 poena razlike u Virju, “mursašice” danas u Jugu love treću prvenstvenu pobjedu.

- Nema nam druge, nego pokazati pravu kvalitetu i Brod na Savi poslati kući praznih ruku. Računamo na pobjedu i nove bodove. Moramo se kod kuće iskupiti za ono, stvarno loše, izdanje iz Virja - najavljuje trener osječkih košarkašica Damir Voloder.

Trener je nakon susreta s Podravcem bio jako ljut, tijekom tjedna na treninzima nisu izostale kritike za “igru bez igre, želje i motiva u Virju”. No jesu li kritike pale na plodno tlo kod Čičić, Tataj, Horvat i ostalih “mursašica” vidjet će se već danas od 16 sati, kada počinje susret s Brodom na Savi, koji je ove sezone u A-2 ligi upisao samo jednu pobjedu.

- Dobili smo ih prošle sezone kada im je igrala Božić, bez nje su sada mnogo slabiji i mislim da ne bi trebali imati većih problema. Zapravo, sve osim naše pobjede bilo bi iznenađenje - dodao je optimistično Voloder. (I. Li.)

Možda ste propustili...

TREĆA NOGOMETNA LIGA ISTOK

Požežani grabe prema naslovu

ZEKIĆEVE GLAVOBOLJE OKO SASTAVLJANJA OBRANE

Kako nadomjestiti Duartea i Guedesa

UTRKA KANUA JEDNOKLEKA ZA SENIORKE

Vanesa Tot bez olimpijske norme

Najčitanije iz rubrike