Sport
LOŠA PARTIJA MURSE U 4. KOLU A-2 LIGE KOŠARKAŠICA

Raspad u zadnjih deset minuta
Objavljeno 27. studenog, 2012.

Vezani članci

NOVA POBJEDA MURSE U A-2 LIGI KOŠARKAŠICA

Koprivnica kući otišla s “minus 72” poena

A-2 LIGA “SJEVEROISTOK” ZA KOŠARKAŠICE

Soldo uništila “mursašice”

OSJEČKE KOŠARKAŠICE PRVENSTVO OTVARAJU 3. STUDENOGA

Mursa dovođenjem Horvat napokon riješila pitanje centra

PODRAVAC                                       67
MURSA                                              47

VIRJE - ŠD Virje. Gledatelja: 100. Suci: Vedran Vedriš (N.Podravski) i Andrej Antolić (Bjelovar)

PODRAVAC: Senjan, V.Šimunić 2, Begić, Ilić 4, Molnar 9, Križić, Vinković, E. Šimunić 11, P. Šimunić 16, Bukovačan 14, Nikšić, Drljanovčan 11

MURSA: Čičić 6, Bobinac, Rozić, Vilušić 4, Horvat 13, Šarlija 4, Tataj 10, Tutavac 4, Turković 2, Matijević, Jajetić 4, Obradović

REZULTAT PO ČETVRTINAMA: 15:8, 11:12, 15:18, 26:9

Već sad je jasno da se od košarkašica Murse i ove sezone u A-2 ligi “sjeveroistok” mogu očekivati igre po sistemu toplo-hladno. Loša partija, pa dvije dobre, onda opet loše izdanje. U 4. drugoligaškom kolu “mursašice” su poražene u Virju od Podravca, a ključ poraza je zadnja četvrtina u kojoj je došlo do raspada sistema u Voloderovoj ekipi. U zadnjih deset minuta Podravac je ušao sa samo “plus tri” (41:38), a na kraju su slavili pobjedu od 20 poena razlike.

- Još uvijek sam ljut, loša, jako loša naša partija. Cijela ekipa je bila u grču, ma odigrali smo katastrofalnih deset minuta, pričao je dan nakon poraza trener osječke ekipe Damir Voloder.

Mursa u prvih pet minuta zadnje četvrtine nije postigla poen, Podravac je za to vrijeme stvorio dobru zalihu i mirno priveo susret kraju. U osječkom sastavu jedina vrijedna spomena je Barbara Horvat koja je ubacila 13 poena i odigrala solidnu utakmicu, ali, na žalost, nije imala pomoć suigračica. (I. Li.)

Rezultati

4. KOLO: Koprivnica - Požega 37:101, Brod na Savi - Brod 65:70. Slobodan je bio Vindi.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike