Sport
MOMČAD IZ BIJELOG BRDA POTVRDILA DOBRU FORMU

BSK-ova serija se nastavlja i u Antinu?
Objavljeno 24. listopada, 2012.

Vezani članci

BELIŠĆANI BEZ IZGLEDA U BIJELOM BRDU

BSK-ovih furioznih uvodnih pola sata

DOMAĆINI BILI NA RUBU PORAZA, A NA KRAJU IPAK IMALI RAZLOGA ZA SLAVLJE

Vratar Ivkić u posljednjim sekundama pogodio za bod Graničara

PRVA OSJEČKO-BARANJSKA NOGOMETNA LIGA DANAS I SUTRA SUSRETI 8. KOLA

Derbi pod reflektorima

BIJELO BRDO - Pretpostavka da će Belišćani teško do bodova u Bijelom Brdu dobila je nedjeljnu praktičnu potvrdu. Gosti nisu imali nikakvih izgleda protiv nadahnutog sastava BSK, kojem je to bio već peti puni uspjeh u posljednjih šest etapa uz jedan nes(p)retni remi. Bjelobrđani su se, naime, nametnuli od prve minute i do 31. već imali tri pogotka prednosti, tako preostalo vrijeme načinivši formalnošću koju su u završnici susreta potvrdili još jednim pogotkom. (4:0).

- Pobjednik nije ni jednog trenutka bio upitan. Odgovarajuće smo ušli u igru, nakon čega se rijetko tko u ligaškoj konkurenciji može tome oduprijeti - kazao je Saša Kuburić, veznjak BSK i jedan od najboljih u momčadi protiv Belišća.

- Belišćani su vrlo brzo bili razoružani, tako da nastavak nije bio tako agresivan kao uvod susreta, ali i ovako možemo biti zadovoljni jer je momčad kompletno odigrala na visokoj razini, kakvu namjeravamo zadržati. Novi je ispit nedjeljni u Antinu kod probuđene Mladosti koja, u međuvremenu, nema više naglašeni rezultatski imperativ te sigurno neće biti lako. Ali neće biti ni njima lako jer smo uhvatili ritam i sve će ovisiti o nama. Kako smo “bonus” podbačaja već ispucali, nadam se najboljem - pričao je sve bolji igrač BSK-a D.Lekšan

Možda ste propustili...

OSASUNA ŠPANJOLSKI KLUB

Budimir će biti spreman za EP

U RIJECI KREĆE FINALNA SERIJA ZA PROBOJ U KOŠARKAŠKU ELITU

Kvarner prvi nositelji, ali Brokeri su ga ove sezone već pobijedili usred Rijeke

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

Najčitanije iz rubrike