Sport
BJELOBRDCI REMIJEM U ŽUPANJI (1:1) PREKINULI NIZ OD ČETIRI POBJEDE

Vratar Graničara kaznio BSK u šestoj minuti sudačke nadoknade
Objavljeno 18. listopada, 2012.

Vezani članci

DOMAĆINI BILI NA RUBU PORAZA, A NA KRAJU IPAK IMALI RAZLOGA ZA SLAVLJE

Vratar Ivkić u posljednjim sekundama pogodio za bod Graničara

BIJELO BRDO - Do pete u nizu prvenstvene pobjede Bjelobrđane su dijelile sekunde, ali se tada vratar Graničara Ivkić ubacio u napad, te pogotkom zadržao bod u Županji (1:1). Time je prošlogodišnjeg prvaka skratio za dva boda, a razliku u odnosu na vodeći Oriolik povećao na 11 bodova. Prema tijeku zbivanja u tome derbiju sastav BSK-a je zaslužio kompletno slavlje, u čijem su smjeru bile i riječi njihova trenera Davora Rupnika:

- Nakon uvodnih ravnopravnih minuta inicijativa, odnosno dominacija, prešla je na našu stranu u čijem smo razdoblju postigli pogodak te propustili još nekoliko odličnih prigoda, tako da u samoj završnici nismo niti trebali strepjeti za konačni ishod! Što nismo došli do sva tri boda uzroke trebamo tražiti u našoj dekoncentraciji više nego u činjenici da smo izjednačujući pogodak primili u šestoj minuti sudačke nadoknade, iako su bile najavljene četiri, priča trener BSK-a Davor Rupnik, koji se ne opterećuje činjenicom velikog bodovnog zaostatka za liderom.

- Do kraja ima još pregršt bodova u optjecaju, a ako budemo na razini kakvoj objektivno možemo biti, tada je čak to uhvatljivo! Koncentrirat ćemo se isključivo na vlastite učinke od kojih bi nedjeljni pred našim navijačima trebao ponovno biti maksimalan neovisno o imenu protivnika. Sada nam dolazi Belišće. Tijek i toga susreta će primarno ovisiti o nama, a kako smo u kompletnom sastavu tada vjerujem da ću složiti dobitnu kombinaciju koja će igrom zadovoljiti i gledatelje - elaborirao je mladi stručnjak bjelobrdskog trećeligaša. D.Lekšan

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike