Mozaik
ŽUPANJSKI ROKERI SNIMILI SPOT S GLUMCEM IZ “LARINOG IZBORA”

Mladen Vulić bio je pjevač Opće opasnosti
Objavljeno 17. travnja, 2012.

Županjski rokeri, Opća opasnost, predstavili su svoj novi singl, baladu i videospot “Tvoje ime čuvam”. Ono što je posebnost ovog spota je to da u njemu glumi i vrsni kazališni, televizijski i filmski glumac Mladen Vulić Vula, kojeg trenutačno gledamo u TV serijalu “Larin izbor” (u ulozi vlasnika konobe Alena). Inače, vrlo kratko popularni Vula (također Županjac) bio je prvi pjevač Opće Opasnosti.

Pod redateljskom palicom Marka Zeljkovića (Studio 69 Production), spot je sniman u Zagrebu i Vinkovcima, a posebno su atraktivni kadrovi spota u kojima se pjevač grupe Pero Galić i Mladen Vulić voze na Harley Davidson motorima. Spot je u jednom danu, od kad je stavljen na YouTube, pregledan više od 15.000 puta.

Osim novog singla, grupa i dalje koncertno promovira jedan od najboljih rock-albuma objavljenih prošle godine (koji su hvalili kritičari i publika) “Vrati se na svjetlo”. Tako ih se može vidjeti i čuti u sljedećim gradovima: 27. travnja Strmec Samoborski, 28. travnja Novi Vinodolski, 4. svibnja Makarska, 5. svibnja Pula, 11. svibnja Rijeka. Podsjećamo, za pjesmu “Pobjeg'o sam” Opća opasnost nominirana je ove godine za Porin za Hit godine. (T.K.)

Možda ste propustili...

U NOVOJ SEZONI “MASTERCHEFA”

U žiriju je i slavonski kuhar Goran Kočiš

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike