Regija
“SOLIDARNOST NA DJELU” - GRAĐANI POZVANI NA UKLJUČIVANJE

Miholjačke škole skupljaju novac i hranu za potrebite
Objavljeno 25. studenog, 2023.
DONJI MIHOLJAC - Srednja škola Donji Miholjac uključila se u humanitarnu akciju Hrvatskog Crvenog križa "Solidarnost na djelu" kojom se prikupljaju novac i prehrambeni proizvodi za potrebite. Akcija se provodila u prostorima škole, a prodajom bonova prikupljeno je 160,25 eura. Novac je predan GD-u Crvenog križa Donji Miholjac, a bit će iskorišten za kupnju paketa prehrambenih namirnica koji će biti podijeljeni potrebitima.

U akciju se uključila i Osnovna škola ‘‘August Harambašić‘‘ Donji Miholjac, čiji su učenici i djelatnici prikupili više od 50 kilograma donacija u vrijednosti oko 920 eura.

Osim miholjačkih škola, u humanitarnoj akciji sudjeluju i Osnovna škola Ante Starčevića Viljevo, Osnovna škola ‘‘Matija Gubec‘‘ Magadenovac i Osnovna škola ‘‘Hrvatski sokol‘‘ Podgajci Podravski.

Akcija "Solidarnost na djelu" traje do 31. studenoga. ‘‘U akciji mogu sudjelovati i građani kupnjom prehrambenih namirnica kao što su brašno, ulje, šećer, sol, tjestenina, riža, gotove juhe i konzerve, koje mogu donijeti u prostorije Crvenog križa‘‘, kaže ravnateljica GD-a Crvenog križa Donji Miholjac Mihaela Šimunović.

Podsjeća da se u sabirnu akciju "Solidarnost na djelu" građani mogu uključiti i uplatom novčanih donacija na: IBAN HR8223400091511249829 uz obveznu naznaku modela plaćanja 99 i opis plaćanja: Akcija Solidarnost na djelu 2023. S. Fridl
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROJEKT POŠUMLJAVANJA “VOLIM ŠUME!”

Spačvanskom bazenu 26.000 sadnica drveća

2

POLICIJA PROVODI KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Pojedinci za informaciju o usmrćivanju Bjelke i Leona nude i tisuću eura nagrade

3

SMOTRA I TESTIRANJE LOVAČKIH PASA

Za lov sposobni svi psi, a za uzgoj samo njih 16