USTUPLJENO
7.6.2024., 00:00
U HNK-U ĐAKOVO CROATIA SASTANAK O ŠTETAMA NAKON NEVREMENA
Cilj potpuna obnova zapadne tribine stadiona na Pazarištu

ĐAKOVO - HNK Đakovo Croatia organizirao je sastanak kojem su nazočili zamjenik župana koji obnaša dužnost osječko-baranjskog župana Mato Lukić, gradonačelnik Marin Mandarić te njegov zamjenik Antun Galić, tajnik HNS-a - NS-a Osijek Željko Bel, predsjednik ZSU Grada Đakova Goran Pataki i predsjednik HNK Đakovo Croatia Ivan Mikulić, uz čelništvo tog đakovačkog trećeligaša.

Tema - sanacija tribine stadiona na Pazarištu koja je nedavno u velikoj mjeri uništena u olujnom nevremenu, što se uvelike manifestiralo i na sam stadion.

- Ovu nepredviđenu, a ujedno i krucijalnu situaciju za naš klub prepoznali su brojni ljudi velikog srca, kao i institucije koje su se odmah javile kako bi nam priskočile u pomoć. Među njima su svakako Osječko-baranjska županija, Grad Đakovo, Hrvatski nogometni savez - Nogometno središte Osijek, te Zajednica sportskih udruga Grada Đakova koji su se odmah stavili na raspolaganje i upravo to je bio povod operativnog sastanka koji je protekao u konstruktivnom tonu i jednoglasni zaključci su više nego pozitivni. Naime, konačan cilj je potpuna rekonstrukcija zapadne tribine jer sanacija trenutnog krovišta je neisplativa zbog dotrajalosti i pitanje je vremena da se nešto slično ponovi - izvijestio je nakon sastanka predsjednik Kluba Mikulić.



Upravo u tom smjeru će se i povlačiti sljedeći potezi, a prvi je svakako idejno rješenje koje će usmjeriti za iduće korake. - Velika hvala svima navedenima što su stali iza nas i što ćemo zajedničkim snagama dovesti stadion na Pazarištu u idealno stanje - poručuje Mikulić. S.Ž.