Regija
GRAD SLATINA

Vozilo za prijevoz opreme i zaposlenih na radovima
Objavljeno 18. travnja, 2021.
SLATINA - Za potrebe radova na redovitom održavanju komunalne infrastrukture na području grada i prigradskih naselja nabavljeno je rabljeno vozilo Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI s dvostrukom kabinom i sedam sjedala. Dodatno su ugrađeni arnjevi s ceradom te kuka za vuču autoprikolice. Vozilo je proizvedeno 2010. godine, sve dogradnje su atestirane, a pojačana je i nosivost teretnog prostora.


Vozilo je kupljeno za 115.000 kuna od ovlaštenog Mercedes-Benz distributera i nakon registracije bit će stavljeno u funkciju. Nabavljeno vozilo najviše će služiti za prijevoz opreme i radnika zaposlenih na javnim radovima, a kad stigne i autoprikolica, bit će omogućen i prijevoz traktorskih kosilica na udaljenije lokacije.


Prema riječima gradonačelnika Denisa Ostrošića, vozilo marke TAM koje se sada koristi za navedene potrebe u posljednje vrijeme imalo je učestale kvarove te je zbog raznih popravaka bilo izvan stroja, ali će se koristiti dok to bude moguće.


- Nabavom vozila možemo lakše i brže dopremiti djelatnike, kosilice i materijal do određene lokacije na kojoj je potrebna košnja i ostali radovi, što će svakako pridonijeti i određenim uštedama - rekao je Ostrošić.
Početkom svibnja Grad Slatina trebao bi dobiti 18 osoba u javnim radovima koje će biti raspoređene na nekoliko radnih mjesta i raditi na uređenju i održavanju infrastrukture, odnosno javnih zelenih površina košenjem, uređivanjem cvjetnih otoka i ostalim radovima. P.Ž.
Možda ste propustili...

DOPRINOS DEMOGRAFSKOJ OBNOVI

Dogradnja jaslica

OBILJEŽILI DAN SVETOG FLORIJANA

Vatrogasnim vozilima kroz županiju

Najčitanije iz rubrike