Sport
RUKOMET

Osijek protiv Siska za ostanak
Objavljeno 9. svibnja, 2024.
Rukometaši Osijeka doznali su suparnika u doigravanju za ostanak u Paket24 Premijer ligi odnosno za popunjavanje lige sljedeće sezone. Bit će to momčad Siska, koja je u upravo završenoj sezoni u Prvoj hrvatskoj ligi “Sjever” zauzela drugo mjesto.



U drugom susretu doigravanja za nastup u Premijer ligi sljedeće sezone igrat će kutinska Moslavina, koja je u ligi za ostanak Paket24 Premijer lige završila na sedmom mjestu, i Umag, drugoplasirana momčad iz Prve HRL skupine “Jug”. Prvi susreti na rasporedu su 21. ili 22. svibnja, a uzvrati 25. ili 26. svibnja. Točni termini znat će se nakon dogovora s televizijskim kućama. Poznato je da će u prvom susretu Osijek biti domaćin.



Podsjetimo, nakon dramatičnog posljednjeg kola u Ligi za ostanak rukometaši Osijeka zaključili su prvenstvo na osmom mjestu, pa će o opstanku u Premijer ligi igrati dodatnih 120 minuta. Iz lige su izravno ispali Ribola Kaštela i KTC, a zasad je poznato da su novi-stari premijerligaši Čakovec i riječki Zamet, osvajači skupina “Sjever” i “Jug” Prve hrvatske lige za rukometaše. K.L.
Možda ste propustili...

PRVO SPORTSKO DRUŠTVO U HRVATSKOJ SLAVI JUBILEJ

Prigodna izložba za 240. rođendan GSD Osijek 1784

MALI NOGOMET - TRI KORNERA PENAL

Prijave na turnir traju do 1. lipnja

Najčitanije iz rubrike