Ekonomija
KUPCIMA NA RASPOLAGANJU VIŠE OD 65.000 PROIZVODA U OSAM PRODAJNIH KATEGORIJA

U PEVEX-u 15 % popusta na sve cijene
Objavljeno 12. travnja, 2024.
Prodajni centri PEVEX u idućem će razdoblju biti otvoreni i nedjeljama
PEVEX je kupcima pripremio posebnu akciju "Vikend pokošenih cijena" i daje 15 % popusta na kupovinu veću od 30 eura po svim redovitim cijenama. Akcija u prodajnim centrima PEVEX traje od četvrtka, 11., do nedjelje, 14. travnja, što znači da će kupci u 1. hrvatskom trgovačkom lancu kupnju moći obaviti i u nedjelju od 8 do 14 sati.

Prodajni centri PEVEX u idućem razdoblju otvoreni su nedjeljama. Na pevex.hrakcija "Vikend pokošenih cijena" trajat će do 15. travnja do 8 sati ujutro, što je prilika onima koji vole kupovati iz udobnosti vlastitog doma ili nisu stigli opskrbiti se u jednom od prodajnih centara PEVEX.


Popust od 15 % vrijedi za sve redovite cijene i za R-1 račune, a kupcima je na raspolaganju više od 65.000 proizvoda u osam PEVEX-ovih prodajnih kategorija: Elektronika, Kućanski uređaji, Keramika i sanitarije, Vrt i sezona, Željezarija, Građevina i boje, Dom i Dizajn te Roba široke potrošnje.

Važno je napomenuti da popust od 15 % nije primjenjiv na duhanske i srodne proizvode, usluge, darovne kartice i artikle koji su već na rasprodaji ili akciji, ali se odnosi i na R-1 kupce.

Više informacija o posebnoj akciji “Vikend pokošenih cijena” može se doznati na svim prodajnim mjestima PEVEX-a diljem Hrvatske, kao i na mrežnoj stranici pevex.hr. Z.R.
Akcija u prodajnim centrima PEVEX  traje od četvrtka, 11., do nedjelje, 14. travnja

Možda ste propustili...

OPORAVAK USLUŽNOG SEKTORA

Poslovna aktivnost u eurozoni porasla

IZGRADNJA DALEKOVODA I TRANSFORMATORSKE STANICE

Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji

Najčitanije iz rubrike