Ekonomija
U CILJU SMANJENJA PLASTIČNOG OTPADA

Nastavlja se Konzumova kampanja “Jedna manje”
Objavljeno 24. travnja, 2024.
Konzumova kampanja "Jedna manje", koja za cilj ima promociju korištenja višekratnih ekoloških torbi za kupnju i smanjenja plastičnog otpada u Hrvatskoj, nastavlja se i ove godine. Objavili su to iz ovog trgovačkog lanca i dodali da će do 31. svibnja svim kupcima koji prilikom kupnje budu koristili eko torbu "Priroda me voli" darovati 20 BONUS centi na MultiPlusCard kartici, a sve kako bi dodatno potaknuo kupce na korištenje višekratnih torbi.



“Konzum kontinuirano provodi brojne društveno odgovorne inicijative s ciljem očuvanja prirode za generacije koje dolaze, a kampanjom Jedna manje nastojimo pomoći u smanjenju korištenja plastike. Želimo kupce osvijestiti da imaju mogućnost izbora i motivirati ih da naprave malu stvar, kao što je korištenje ekotorbe, a koja može imati veliki utjecaj na zajednicu i društvo", izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma i članica Uprave MultiPlusCarda.



Uz kampanju "Jedna manje" predstavljena je i osvježena platforma Konzum Reciklopedija, pokrenuta 2022., na kojoj kupci mogu pronaći korisne informacije i savjete kako bolje iskoristiti i manje bacati hranu, smanjiti otpadnu plastiku... Z.R.
Možda ste propustili...

I NA MJESEČNOJ I NA GODIŠNJOJ RAZINI

Broj zaposlenih u industriji je pao

FINANCIJE : IZAZOVI - PROMJENE U BANKARSKOM SEKTORU SU KONSTANTNE

Tehnologija je sve brža, lakša i povoljnija - svi ćemo ju rabiti

REKORDNE CIJENE I INFLACIJA SMANJILE KUPOVNU MOĆ GRAĐANA

Potrošnja vina na najnižim razinama

Najčitanije iz rubrike