Sport
ANDREJ KRAMARIĆ

Zabavili smo se, a još smo i odlično odigrali
Objavljeno 27. ožujka, 2024.
Hrvatski nogometaši uspješno su zaključili izlet u Kairo. U finalu ACUD Cupa pobijedili su domaćina Egipat (4:2), napokon je bilo dobro u napadu Vatrenih, a pogodak Egipćanima zabio je i Andrej Kramarić.

- Sjajan završetak turnira. Napokon smo osvojili zlato - izjavio je 32-godišnji Kramarić nakon što je sa suigračima podigao pehar namijenjen pobjedniku prijateljskog turnira na kojem su osim Hrvatske i Egipta sudjelovali i Tunis te Novi Zeland.

- Zabavili smo se ovdje i uživali na predivnom stadionu i u prekrasnoj atmosferi. Bili smo odlični na terenu i pokazali veliku razliku u kvaliteti, te zasluženo pobijedili - dodao je hrvatski napadač, koji je u 77. minuti glavom zabio pogodak za 3:1.

Rekao je da je utakmica bila drukčija od polufinalne s Tunisom, koji je Hrvatska nakon 0:0 bila svladala boljim izvođenjem jedanaesteraca.

- Protiv Tunisa nije bilo jednostavno, jer kada se ekipe tako brane teško ih je probiti. Bilo bi teško probiti i mojih jedanaest prijatelja da se tako skupe na ulici. Bilo je nezgodno, ali sigurno ćemo i na Europskom prvenstvu imati takvih protivnika, pa nam je ovo bila odlična priprema. Egipat je igrao drukčije i to smo iskoristili. Vidjelo se otpočetka da pokušava napadati, što je nama otvaralo prostor prema naprijed - kazao je Kramarić. I. Li.
Možda ste propustili...

SAVATE PRVENSTVO HRVATSKE

HUS-u četiri medalje

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Vinkovčani ipak nisu pomogli NEXE-u

POVRATAK NA STAZU NEKAD NAJBOLJEG SKIJAŠA SVIJETA

Marcel Hirscher skijat će pod nizozemskom zastavom

Najčitanije iz rubrike