Sport
POSLJEDNJA LIGAŠKA KUGLAČKA RUNDA

Đurđenovčani idu po pobjedu i onda čekaju dobre vijesti iz Zagreba
Objavljeno 23. ožujka, 2024.
Pred nama je rasplet u HEP kuglačkoj Superligi. Na programu je posljednja, 18. runda, koja će razriješiti preostale dvojbe. U muškoj konkurenciji traži se drugi putnik u niži razred. Dva su kandidata, a postoji mogućnost da sljedeće sezone Regija Istok ostane na samo jednom predstavniku u eliti.

Đurđenovac ne ovisi samo o sebi. Prvo mora kod kuće svladati posljednjeplasirani Željezničar, a potom osluškivati vijesti iz Zagreba. Ondje Medveščak 1958 dočekuje Mertojak, ako gosti ostanu neporaženi, status će se sačuvati. No pričekajmo 720 posljednjih hitaca. Njih će pak kuglači Osijeka baciti u Splitu, a osvojeni bod protiv Poštara jamči osvajanje četvrtog mjesta. Ostali parovi 18. kola: Grmoščica – Velebit i Zaprešić – Zadar.

Superligaški oproštaj kuglačice Osijeka ‘97 imaju u Zagrebu u derbiju začelja. Endi Tekstilac ne zna za pobjedu ove sezone, a jedinu dosada Osječanke su ostvarile baš na Pampasu protiv "tekstilki". Igra se za izbjegavanje "fenjera", kojem su trenutno bliže Zagrepčanke. U derbiju 18. kola Mlaki treba poen protiv Istre za potvrdu naslova. Ostali susreti: Siscia – Split, Kustošija – Rijeka i Podravka – Zagreb.

Završava i Prva liga Sjever, a parovi 22. kola su: Zrinski Pivovara – Željezničar (B), Ponikve – Fortuna, Novska – Belina-Novska, Zabok – Pakrac-Papuk i Ciglenica – Nove nade. N.B.
Možda ste propustili...

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

POBJEDNICI MADRIDA DOBIT ĆE GOTOVO MILIJUN EURA

Donna u 1. kolu čeka kvalifikanticu

Najčitanije iz rubrike