Sport
U AKCIJI I HRVATSKA NOGOMETNA U-21 REPREZENTACIJA

Idemo dobiti Andoru pa misliti o Portugalu
Objavljeno 21. ožujka, 2024.
Hrvatska nogometna U-21 reprezentacija danas (četvrtak, 19 sati) kod Andore igra utakmicu u sklopu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo 2025. Momčad Dragana Skočića u dobrom je raspoloženju odradila treninge u Andori, spremna izlazi na megdan domaćinu, a u našoj momčadi zbog ozljeda nema Mare Katinića i Fabijana Krivaka, dok je novi u kadru mladih Vatrenih Dominik Prpić. Nakon utakmice s Andorom našu U-21 vrstu čeka susret s Portugalom, koji je na rasporedu 26. ožujka.

- Očekuju nas dvije vrlo važne utakmice, obje su momčadi nezgodne. Andora je disciplinirani suparnik i protiv nje su naše šanse veće. Naravno, i protiv Portugala idemo na pobjedu, ali imat ćemo vrlo malo vremena da se pripremimo. Vjerujem da ćemo uspjeti i da ćemo uzeti svih šest bodova na ovim gostovanjima. Bilo je dosad vrlo dobrih stvari u momčadi, ove slabije ćemo, naravno, pokušati što prije riješiti. Moramo biti momčad, prilagoditi se izbornikovim zahtjevima što bolje možemo i vjerujem da će sve biti dobro - poručio je vratar reprezentacije Nikola Čavlina.

Nakon Andore hrvatski nogometaši odlaze u portugalski Faro, gdje slijedi druga kvalifikacijska utakmica.

- Malo je vremena, ali moramo se kvalitetno pripremiti za utakmicu. U kvalifikacije smo ušli dobro, tako da očekujemo da ćemo tako kvalitetno nastaviti niz. U utakmici protiv Andore definitivno smo mi favoriti i kvaliteta je na našoj strani, ali moramo raditi na tom pristupu i biti maksimalni da bismo svoju kvalitetu pretočili u rezultat - dodao je Šarić. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike