Sport
DVAPUT VODILI, ALI NISU POBIJEDILI

Kustošija pokvarila Vinkovčanima plan
Objavljeno 15. kolovoza, 2022.
Plan je bio pokraj Bosuta ostaviti sva tri boda, ali nogometaši Cibalije na otvaranju novog prvenstva koje se od ove sezone zove Prva NL, osvojili su samo jedan. I zbog toga mogu žaliti. Dva puta su vodili, ali gostujuća Kustošija uspjela se vratiti iz minusa i kući je ponijela bod.

Dobro su domaći otvorili utakmicu, krenuli su žestoko i poveli već u 11. minuti pogotkom ovog ljeta pristiglog Mihaljevića. Nastavili su "cibalijaši" s dominacijom, ali do odlaska na odmor rezultat se nije mijenjao. A onda, deset minuta nakon povratka iz svlačionice, hladan tuš za domaće igrače i navijače. Ajazi je izjednačio, ali tih 1:1 potrajalo je samo pet minuta, jer je Jazvić ponovno doveo Vinkovačne u vodstvo. Ipak, plan trenera Radotića i nebeskoplavih pokvario je Vukadinović, zabivši u 77. minuti za konačnih 2:2.

Bilo je nakon utakmice razočaranja na tribinama i u svlačionici Cibalije, Tomislav Radotić kaže: "Moramo sve dobro analizirati i vidjeti kako što prije ispraviti pogreške koje su nam se događale".

- Angažman igrača je bio dobar, a to mi je važno. Kao i to da je bilo mnogo više dobrih nego loših detalja u našoj igri - kazao je trener nakon domaćeg remija. Želja i plan bili su - pobjeda, a poslije remija ne želi se izvlačiti na nemogućnost igranja nekih važnih igrača ili crijevnu virozu koja je krajem prošlog tjedna pogodila momčad i poremetila planove, recimo Vinkovčani nisu odigrali planiranu generalku pred prvenstvo.

- Ne želim nikakve alibije. Prvenstvo je tek počelo, siguran sam da ćemo izgledati sve bolje i bolje. Važno je da ne gubimo utakmice, a u ovoj protiv Kustošije objektivno nismo zaslužili još dva boda u koja sam vjerovao, nakon što je Jazvić zabio za 2:1 - kazao je Radotić. I. Li.
CIBALIA*2 (1)

KUSTOŠIJA*2 (0)

VINKOVCI – Stadion HNK Cibalia. Gledatelja 1000. Sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo). Strijelci: 1:0 Mihaljević (11), 1:1 Ajazi (55), 2:1 Jazvić (60), 2:2 Vukadinović (77).

CIBALIA: Kovačević, Unušić, Oršolić, Stanić, Rugašević, Šarić (od 73. Perić-Komšić), Mihaljević, Mikolčić, Bubnjar, Miljanić (od 61. Smajić), Jazvić (od 87. Kalaica). Trener: Tomislav Radotić.

KUSTOŠIJA: Jerolimov, Oreč, Smoljo, Kozina, Klančir (od 76. Gogić), Ivanković, Resler (od 66. Lipovac), Vukelić (od 66. Grgić), Babić, Ajazi (od 76. Šaronja), Vukadinović (od 87. Vujnović). Trener: Ilija Lončarević 6,5.

Možda ste propustili...

U OSJEČKOM PERIVOJU SPREMAJU SE ZA MEĐUNARODNI TURNIR

Osijek Open i ove će godine okupiti brojno i vrlo dobro tenisko društvo

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže zajedništvo i podršku

Najčitanije iz rubrike