Novosti
SVEČANO OTVORENE "PLAVE POLICE"

Kreće nova sezona "Startaj Hrvatska"
Objavljeno 25. rujna, 2021.

Počinje nova sezona projekta Spara Hrvatske i Nove TV "Startaj Hrvatska", koji razvija, pomaže i potiče razvoj hrvatskog poduzetništva, inovativne proizvođače i startupove. Projekt je predstavljen u srijedu u Interspar trgovini u City Centru West, kada su svečano otvorene posebne "plave police", na kojima se nalaze proizvodi osam ovogodišnjih kandidata koji će biti na raspolaganju svim kupcima u svim Interspar hipermarketima i odabranim Spar supermarketima diljem Hrvatske. U povodu predstavljanja Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV, istakao je: "Produkcija ovakvog, društveno odgovornog, projekta prirodan je korak za Novu TV, koja intenzivno prati startup scenu i različite projekte koji potiču inovaciju, napredak proizvodnje, stvaralaštvo. Nastavljamo u drugoj sezoni s našim partnerom aktivno pridonositi hrvatskom gospodarstvu te nas iznimno veseli da u ovim izazovnim vremenima, kada je sve otežano, imamo mogućnost i snagu dati priliku hrabrim i upornim poduzetnicima koji su dokaz da se dobra ideja, trud i rad isplate te da uspjeh neće izostati za sve one koji imaju kvalitetnu viziju." O očekivanjima i samom projektu u drugoj sezoni na predstavljanju osam kandidata druge sezone ovog projekta predsjednik Uprave Spar Hrvatska Helmut Fenzl naglasio je da je prvom sezonom projekta "Startaj Hrvatska" pokazano kako je Spar Hrvatska jak i pouzdan partner malim, domaćim poduzetnicima i startupima.

"Drugom sezonom nastavljamo s aktivnom podrškom ambicioznim pojedincima, inovativnim proizvođačima i startupovima, a broj prijava za ovu sezonu govori u prilog tome kako je upravo "Startaj Hrvatska" projekt kakav našem društvu i našim poduzetnicima treba. I ovaj smo put kandidatima pomogli ispuniti potrebne preduvjete i ispuniti standarde kako bi se njihov proizvod mogao naći na polici svih Interspar hipermarketa i odabranih Spar supermarketa", dodao je Fenzl.

Kandidati koji ove godine postaju nova lica hrvatske poduzetničke scene predstavili su se proizvodima Croaticanna, Fruit Moons, Kombucha, Melli Aromatica, Nutty BARica, Pa-Šta, Viktoria i 7Stars. Jedan od kandidata je i Zvonimir Kalić, koji u srcu Slavonije uzgaja ekokonoplju i proizvodi bioulje od konoplje Croaticanna. Z.R.

Jedan od kandidata je i Zvonimir Kalić, koji u srcu Slavonije uzgaja ekokonoplju i proizvodi bioulje

Možda ste propustili...