Novosti
DOSADAŠNJEM GRADONAČELNIKU DONJEG MIHOLJCA NOVI MANDAT

Aladić: Ne želim podjele ni sukobe
Objavljeno 30. svibnja, 2021.
Aktualni nezavisni gradonačelnik Goran Aladić uspio je zadržati mandat u Donjem Miholjcu, ovaj put u drugom izbornom krugu. Povjerenje sadašnjem gradonačelniku dala su 1682 građanina, dok je njegov protukandidat Dražen Trcović (HDZ) dobio 1543 glasa.

– Zahvaljujem svim stanovnicima grada i prigradskih naselja što su izišli na lokalne izbore i što su iskoristili svoje demokratsko pravo da svojim glasom odrede daljnji put Donjeg Miholjca i čitave Miholjštine. Ova je kampanja bila prava utakmica koja je do posljednjeg trenutka trajala s puno emocija i dinamike, i s jedne i s druge strane. Međutim, utakmica je iza nas i sve što je bilo rečeno proteklih dana treba ostati iza nas. Sutra je novi dan – izjavio je Aladić. Pozvao je na zajedništvo u Gradskom vijeću.

– Vrijeme je da spustimo naboje i prihvatimo različitosti te da zajedno, bez obzira na političku pripadnost, u Gradskom vijeću vodimo borbu za grad i prigradska naselja. Pred nama je puno rada, pripremljenih ideja i projekata. Svakako jedna kvalitetna vizija daljnjeg napretka. Želim ravnomjeran razvoj čitavoga kraja. Ne želim podjele ni sukobe, što bi moglo usporiti razvoj grada i prigradskih naselja. Ponovio bih samo da sam bio i ostao gradonačelnik svih građana Donjeg Miholjca i mještana prigradskih naselja – naglasio je Aladić.

HDZ-ov kandidat Dražen Trcović, koji nije uspio osvojiti vlast, čestitao je Goranu Aladiću na još jednoj pobjedi.

– Želim uspješan mandat Goranu Aladiću i nadam se da će ostvariti sve što je obećao. Zahvaljujem na 1543 glasa podrške i vjerujem da ćemo opravdati povjerenje. U Gradskom vijeću bit ćemo konstruktivni kao i prethodne četiri godine, a radit ćemo na dobrobit stanovnika grada i prigradskih naselja – rekao je Trcović.

Na izbore je izišlo 43,63 posto birača. S. Fridl




Možda ste propustili...

ZBOG SUMNJE NA KORUPCIJU UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK MINISTRICE KULTURE

Obuljen Koržinek: Priopćenje EPPO-a potvrđuje da smo spriječili prijevaru

ISTRAŽIVANJE OPSERVATORIJA ZA DIGITALNE MEDIJE

U teorije zavjere najviše vjeruju glasači Mosta