Osijek
ZAJEDNIČKI PROJEKT OPĆINE I ŠKOLE

Uređenje parkirališta
Objavljeno 19. travnja, 2021.
Školski prostor vladislavačke Osnove škole Mate Lovraka stalno se oplemenjuje u suradnji s općinskom upravom. Još jedan zajednički projekt došao je na red za realizaciju - rekonstrukcija manipulativnih površina u dvorištu.

Načelnik Marjan Tomas upravo je potpisao ugovor s ravnateljicom OŠ Mate Lovraka Marijom Poje o sufinanciranju uređenja površina u školskom dvorištu. Marija Poje ističe kako im Općina Vladislavci već godinama izlazi u susret u mnogim njihovim projektima, a ovaj će put pomoći sufinanciranjem u iznosu od 100.000 kuna.

- Kontinuirano svi zajedno radimo na uređenju toga prostora, pa je tako posljednjih godina objekt osnovne škole potpuno energetski obnovljen novom fasadom, stolarijom, novim sustavom grijanja, solarnim sustavom na krovu zgrade, novim sanitarnim čvorovima i vodoopskrbnim sustavom, novim dječjim igralištem i rukometnim igralištem, a obnovljena je i sportska dvorana. Sada je na red došlo da postojeće manipulativne površine, odnosno parkirališta temeljito rekonstruiramo, uredimo i pritom uklonimo nedostatke te povećamo prometne površine koje utječu na kvalitetu i sigurnost prometovanja učenika, učitelja, vozila i pješaka. Mogu samo uputiti sve pohvale ravnateljici Marija Poje na hvalevrijednim prijedlozima, inicijativama i uspješno realiziranim zajedničkim projektima - kaže Tomas. D.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike