Osijek
SKUPŠTINA IZVIĐAČKOG KLUBA “JAVOR”

Brojne aktivnosti i puno volonterskih sati u 2020.
Objavljeno 26. siječnja, 2021.
Članovi Izviđačkog kluba "Javor" uspjeli su, unatoč pandemiji, u 2020. godini organizirati 11 višednevnih, sedam jednodnevnih i osam poludnevnih aktivnosti, 23 radionice od 90 minuta i 18 radionica od 120 minuta. Sudjelovali su i u 39 online aktivnosti, a godinu su završili humanitarnom akcijom, kada su u svojim prostorijama prikupljali pomoć za ljude stradale u potresu, istaknuto je na izvještajnoj i izbornoj skupštini održanoj proteklog vikenda.

Klub će nastaviti voditi dosadašnja predsjednica Jadranka Kokolari, uz novu/staru dopredsjednicu Blaženku Hap te novu mladu dopredsjednicu Moniku Feher. U Izvršnom su odboru i Ljiljana Medved, Veseli Kokolari, Jasminka Plander i Luka Bujak, a članovi Nadzornog odbora Mijo Medved, Marina Gajić i Zlata Petković.

Nagradu za volonterski doprinos dobili su Jadranka Kokolari, Monika Feher, Luka Bujak, Veseli Kokolari i Blaženka Hap. Tijekom 2020. ukupno je volontiralo 30 izviđača, koji su ostvarili 4784 volonterska sata. Priznanje za deset godina aktivnog rada primili su Mladen Bakija, Mirna Bakija i Iva Lišnjić, za 15 godina Damir Gajić, a punih su 20 godina aktivni Jadranka i Veseli Kokolari. Posebnu pohvalu za izrazit doprinos u 2020. dobili su Tihana Mužar, Bernard Kovač, Domagoj Hajduković, Ema Furst, Lara Ratkajec Lacković, Rene Keri, Gabrijel Borić i Enna Mary Ljutaj. I.R.G.
Možda ste propustili...

ISPUNILI OBEĆANJE NA VESELJE MALIŠANA I RODITELJA

U općini Vladislavci počeli su, u blizini škole, graditi dječji vrtić

UČITELJI OŠ FRANA KRSTE FRANKOPANA NA ISLANDU

Mali Islanđani od svoje 6. godine imaju domaćinstvo

DRAMATERAPIJSKA RADIONICA “MOJ OTOK”

Kako strah od budućnosti smanjiti na zaigran način?

Najčitanije iz rubrike