Sport
"KRIVA JE IZOLACIJA"

Lino Červar pronašao alibi: Ovaj SP nije toliko važan
Objavljeno 25. siječnja, 2021.
"Ovo Svjetsko prvenstvo ne zaslužuje toliku važnost. Nisu ravnopravni uvjeti, a to sam govorio i prije samog početka", kazao je izbornik Lino Červar, a što prenosti HRS.


Govorio je Červar kako će Hrvatska biti hit prvenstva. Premda su aktualni europski viceprvaci i reprezentacija koja je godinama u vrhu sve samo ne hit. Sada nakon poraza od Argentine danas nas očekuje "spašavanje vojnika Ryana". Susret sa svjetskim prvacima Danskom.


- Očekujemo da ćemo bolje igrati nego s Argentinom. Treba razmišljati pozitivno, nadam se da smo izvukli pouke iz dvoboja s Argentinom. Pokušat ćemo se s ovim kadrom što imamo maksimalno suprotstaviti svjetskom prvaku - kazao je Červar, koji je potom komentirao cijelo prvenstvo u Egiptu.


- Puno momčadi je bilo u izolaciji, a igrači u Egipat nisu došli u optimalnoj formi. U puno zemalja se nisu igrala nacionalna prvenstva, a vidi se razlika u onima u kojima su se igrala. Mi smo bili hendikepirani, nismo bili u punom treningu jer smo bili u izolaciji, pa radimo ono što radimo - kazao je Červar, koji ni jednom riječju nije komentirao svoju ostavku.


Červar je najavio odlazak s te dužnosti nakon završetka Svjetskog prvenstva nakon poraza od Argentine (19:23). H/K.L.
Možda ste propustili...

NAKON PRVOG PORAZA BROKERA OD KVARNERA 2010

Finalna serija ne trpi ovoliki broj promašaja i nervozu

POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA ODBOJKAŠE

Mursaši nemaju namjeru večeras zaključiti sezonu

Najčitanije iz rubrike