Novosti
PREMINULIH NEMA

U VSŽ 51 pozitivna osoba - 17 manje nego dan ranije
Objavljeno 25. listopada, 2020.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8 sati, u posljednja 24 sata je 51  nova pozitivna osoba na COVID-19 (11 osoba iz Vinkovaca, po pet iz Vukovara, Županje i Ilače, četiri iz Ivankova, tri iz Gradišta, po dvije iz Jarmine, Rokovaca i Tovarnika te po jedna iz Andrijaševaca, Borova, Bošnjaka, Bršadina, Donjeg Novog Sela, Markušice, Pačetina, Rajevog Sela, Slakovaca, Starih Jankovaca, Tordinaca , a jedna je zaražena osoba s boravištem izvan županije. Preminulih osoba nema.

Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih osoba je 1 574, od kojih je 1 205 osoba izliječeno, a ukupno je 20 preminulih osoba. Trenutno je u županiji 25 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti.
 
U protekla 24 sata testirana je 221 osoba, te je ukupno do sada  testirano 15 830 osoba. U samoizolaciji je 1 070 osoba. 
 
Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u najistočnijoj županiji je pozitivno 18 djelatnika iz sustava zdravstva - četiri liječnika, osam medicinskih sestara/tehničara, jedan drugi zdravstveni radnik i pet  nezdravstvenih radnika. U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 44 radnika  - 11 liječnika, 21 medicinska sestra/tehničar, jedan drugi zdravstveni radnik i 11 nezdravstvenih radnika.(M.F.)


 

Možda ste propustili...

MINISTAR GOSPODARSTVA U MAĐARSKOJ RAZGOVARAO O SURADNJI

Ćorić o mogućem otkupu dionica Ine

SVAKODNEVNA I PRAVILNA UPORABA SMANJUJE OPASNOST

Dok svijet čeka cjepivo, maska ostaje najbolja zaštita od virusa

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

120 NOVOOBOLJELIH U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

Preminulo osam osoba, na respiratoru 32 pacijenta

2

MLADI PROIZVOĐAČI VOĆA IZ FERIČANACA

Obitelj Tomić: Sve radimo prema receptima naših baka

3

U VSŽ 142 NOVOOBOLJELE OSOBE

46 novozaraženih u Vukovaru