Sport
HRVATSKI REPREZENTATIVAC OZLJEDIO LAKAT

Rebić propušta sljedeće akcije Vatrenih
Objavljeno 28. rujna, 2020.
Milan je u 2. kolu Serie A pobijedio na gostovanju kod Crotonea (2:0), ali u gostujućim redovima svi su se uhvatili za glavu u 57. minuti kada je hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić nezgodno pao na ruku. Odmah je bilo jasno da je ruka stradala, samo je bilo pitanje koliko. Rebić je odmah napustio travnjak, a prvi komentar trenera Milana Stefana Piolija bio je:


- Dobro je, ništa nije slomljeno.


Naknadno je potvrđeno kako je Rebić iščašio lijevi lakat i neko će vrijeme biti izvan travnjaka. Zbog ozljede propustit će i sljedeće akcije Vatrenih, pa izbornik Zlatko Dalić na njega neće moći računati na utakmicama u listopadu, prijateljsku protiv Švicarske (7. 10) te dvoboje u Ligi nacija protiv Švedske (11.10.), i Francuske (14.10.).


- Inicijalni pregledi ukazuju da nema koštanih, nego su u pitanju samo mekotkivna oštećenja, što upućuje da će liječenje biti konzervativno i da nije potreban operativni zahvat. Na žalost, Ante neće biti na raspolaganju izborniku Daliću za predstojeće akcije, budući da najkraći oporavak od ozljede ovakvog tipa traje dva do tri tjedna. Sad ćemo pozorno pratiti tijek Rebićevog oporavka - poručio je liječnik hrvatske nogometne reprezentacije Zoran Bahtijarević.
Za sada još nije poznato hoće li izbornik Dalić umjesto Rebića pozvati nekog drugog igrača, a pretpozive za listopadsku akciju dobili su Mislav Oršić, Mijo Caktaš te Kristijan Lovrić. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike