Novosti
BORIS MIKŠIĆ NA IZBORE POZIVA S FLORIDE:

U ovim neizvjesnim vremenima potrebno je odlučno i mudro vodstvo
Objavljeno 3. srpnja, 2020.

Uoči parlamentarnih izbora oglasio se i Boris Mikšić, predsjednički kandidat 2005. i 2009. godine, te vlasnik američke tvrtke EcoCortec, čija je jedna od tvornica i u Belom Manastiru.


- Pozivam Vas da izađite na parlamentarne izbore i glasujete za Hrvatsku kakvu svi želimo i trebamo. Nadam se da ćete odabrati najbolju opciju, jer u ovim neizvjesnim vremenima kojima svjedočimo našoj zemlji potrebno je odlučno i mudro vodstvo koje će znati navigirati kroz turbulentna događanja kojima je zahvaćen cijeli svijet - stoji u Mikšićevom priopćenju. Ističe kako je već neko vrijeme izvan politike i posvećen poduzetništvu, ali prati događaje u Hrvatskoj.

Tvrdi kako su se neke stvari u Hrvatskoj promijenile na bolje, ali kako predstoji još puno posla.
- Najvažnije mi je da sam primjerom uspješne tvornice novih tehnologija, EcoCortec u Belom Manastiru, koja se pozicionirala na svjetskom tržištu, pokazao kako se voli Hrvatska. Još za vrijeme moje predsjedničke kampanje rekao sam da društvo cvjeta tek onda kada  gospodarstvo diše. Moj tim i ja dokazali smo to u praksi, postavivši na noge jedan od najuspješnijih poduzetničkih projekata, ne samo u Baranji, nažalost duboko zapostavljenoj regiji, već u cijeloj Hrvatskoj - piše Mikšić, dodajući kako danas EcoCortec posluje uspješnije nego ikad. Želja mu je da Hrvatska bude gospodarski jaka s motiviranim građanima.


- Zajedno moramo graditi sretnu sadašnjost i budućnost. Budite mudri i odaberite one predstavnike u parlament koji će raditi u interesu građana jer, ne zaboravite, političke elite su tu da služe vama, a ne obrnuto - poručuje Mikšić.

A o njegovom uspjehu dovoljno svjedoči priča o Villa Azura na Floridi, čiji je suvlasnik zajedno sa suprugom Ines. Villa je, naime, odabrana od strane South East Builders’ Conference kao finalist za prestižnu nagradu “Aurora Award” u kategoriji jedinstvenih domova (veličine od 370 do 560 m2). Za ovu nagradu, koja se održava već 41 godinu, natječe se vise tisuća prijavljenih objekata iz brojnih američkih saveznih država. Vilu je dizajnirala Mikšićeva supruga, a izvođač radova, Perrone Construction, pomogao je da se projekt uspješno realizira. I.G.