Osijek
GORAN BENDEKOVIĆ DOSTAVLJA DOMAĆA JAJA

Narudžbe su svakodnevne, a uskoro i prodaja nesilica
Objavljeno 27. ožujka, 2020.
Kupci u zatvorenom dijelu gornjogradske tržnice godinama dobro znaju Gorana Bendekovića, vlasnika tvrtke "Slavonija jaje d.o.o." i peradarske farme u Vuki. Iako je tržnica zatvorena, to ne znači da se ne možete opskrbiti svježim jajima koje će vam Bendeković, uz besplatnu dostavu, donijeti na kućni prag.

- U šali kažem da donosim dalje od kućnoga praga, jer potpuno poštujem sve mjere zaštite i ne idem u stanove i kuće svojih kupaca, nego samo pred objekte. Otkako je tržnica zatvorena, imam dosta narudžbi i cilj mi je da ne bacim jaja, a istovremeno moram i prehraniti kokoši koje godinama imam - poručuje Bendeković.

Kako su jaja roba koja se ne može kupiti u golemim količinama, Bendeković kaže kako se uglavnom naručuje 30 do 40 jaja najviše. Dakako, čim se potroše zalihe, valja stvoriti nove. Uz to, Bendekovića je moguće pronaći i prekom e-Cekera, gdje je već dugo vremena i preko kojeg također prodaje svoju, kupci dobro znaju, iznimno kvalitetnu robu koja će sad biti obogaćena i prodajom nesilica.

Bendeković kaže kako se nada da će ova situacija u kojoj su se našli prodavači domaće robe promijeniti promišljanja ljudi da je bolje uvozno nego domaće. Sudeći prema količini narudžbi koje svakodnevno prima, na dobrom su putu da tako ostane i nadalje. Onaj tko želi, narudžbu može obaviti na broj telefona Gorana Bendekovića - 098/513-576. M. Mihelić
Možda ste propustili...

GRADSKA LIGA PROTIV RAKA I ŽUPANIJSKI HZJZ

Svjetski dan nepušenja u nedjelju na Trgu Ante Starčevića

“HEAD ON EAST CROATIA”

Hedonizam je ovdje na istoku

UNATOČ ODLUCI DA MOGU RADITI NEDJELJOM

Većina osječkih trgovina ovaj vikend zatvorena

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POVRATAK TRADICIJE U NEDJELJU

Na osječkoj Autopiji opet je kao nekada

2

PLOČE VEĆ NAČETE TRAGOVIMA ULJA I AUTOMOBILSKIH GUMA

Bahati vozači devastiraju novi Trg Vatroslava Lisinskog

3

KOPAČKI RIT, PRAVO MJESTO ZA OPORAVAK OD IZOLACIJE

Povratak prirodi čamcem kroz zelenu oazu nadomak gradu