Sport
DINAMO KREĆE U 2. PRETKOLO LIGE PRVAKA

Zagrepčani će pokušati riješiti sve već u Gruziji
Objavljeno 23. srpnja, 2019.
Nogometaši Dinama večeras (19.30 sati) u Tbilisiju započinju svoju europsku sezonu. Zagrepčani u 2. pretkolu Lige prvaka gostuju kod Saburtala te će pokušati već danas osigurati prolazak u sljedeći krug. Hrvatski je prvak uspješno krenuo u domaće prvenstvo, "tricom" je svladana Lokomotiva, unatoč većem broju izostanaka te trener Nenad Bjelica s optimizmom očekuje i dvoboj protiv gruzijskog prvaka, debitanta u Europi, koji je u prvom pretkolu izbacio moldavski Šerif kojeg vodi Zoran Zekić.

- Očekujem da ćemo odigrati dobro i da ćemo pobijediti. Znamo da se suprotstavljamo dobrom suparniku, no vjerujemo u nas, našu formu i kvalitetu. Čuli smo se sa Zoranom Zekićem, koji nam je dao još dodatnih informacija o suparniku i na tome mu zahvaljujem. Mislim da ćemo biti dobro pripremljeni - rekao je Bjelica, koji ni za ovaj dvoboj na raspolaganju neće imati ozlijeđene Theophilea, Dilavera, Moharramija i Zagorca, kao ni Olma te Moubandjea.

- Imaju vrlo dobre igrače na bokovima, oba su beka ofenzivna, krila su kvalitetna i uz Rolovića to su im najbolji igrači. Morat ćemo biti potpuno koncentrirani, ne samo u ovoj nego i u obje utakmice ako želimo proći. Fokusirani smo samo na sebe, igračima ćemo reći dobre i loše strane suparnika, ali vjerujem kako ćemo ispunjavati naše zadatke i odigrati maksimalno - rekao je Bjelica najavivši i kako je vrlo izgledno da će sastav biti isti onaj kao protiv "lokosa". G.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike