Sport
POŽEGA

Mladost preokretom u nastavku zaustavila seriju Slavonije
Objavljeno 23. travnja, 2019.
Nogometaši Slavonije nisu uspjeli produžiti svoju sjajnu proljetnu seriju pobjeda koja se zaustavila na broju pet. Na putu do šeste previsoka prepreka bila je Mladost iz Ždralova, koja je u drugom poluvremenu preokrenula rezultat te tako odnijela sva tri boda. Nakon 13 minuta bez pravog uzbuđenja, prva velika prilika za goste, nakon dobrog centaršuta s lijeve strane, Sučić je glavom pucao preko grede. Kazna za propušteno je ekspresna, odmah u sljedećem napadu vodstvo Slavonije. Akciju je počeo Marčetić koji se oslobodio dva igrača, gurnuo loptu do Marka Žuljevića, koji je proslijedio na lijevu stranu do Tomislava Žuljevića, koji je primio loptu na vrhu šesnaesterca, lažnjakom se lijepo oslobodio svog čuvara i pogodio “malu mrežicu” za 1:0.

Prikazanim u nastavku domaći navijači ne mogu biti zadovoljni. Čini se da su domaći pomislili da je gotovo, da su odradili posao, što je momčad iz Ždralova iskoristila. Najprije im je izjednačenje donio Ivan Bošnjak, koji je domaćeg Ivana Bošnjaka svladao u 60. minuti. Desetak minuta nakon toga potpuni preokret kreirao je Vrbanić te su bodovi otputovali zajedno s gostima.
AGM Kruna
Slavonija       1 (1)

Mladost       2 (0)

POŽEGA - Stadion uz Orljavu. Gledatelja: 300. Sudac: Dražen Matasović (Đakovo). Strijelci: 1:0 T. Žuljević (15), 1:1 Bošnjak (60), 1:2 Vrbanić (71). Žuti kartoni: Karačić, Nikolaš, T. Žuljević (Slavonija), Bošnjak (Mladost). Crvenih kartona nije bilo.

SLAVONIJA: Bošnjak, Nikola, Plešić (od 84. Majstorović), Marčetić, T. Žuljević, M. Žuljević, Bognar, Peharda, Karačić (od 69. A. Smojvir), Bundavica, Božić

MLADOST: Srbljanović, Renić, Nikolić, Vrbanić, Sučić (od 90. Markuz), Furmek (od 81. Kočiš), Mlinarić, Trupac, Sabljić (od 86. Vučak), Muniz, Bošnjak
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike