Sport
NK BEDEM

U Ivankovu gosti ne pobjeđuju!
Objavljeno 11. travnja, 2019.
Niz od 12 utakmica bez poraza momčadi Bedema prekinut je u prošlom kolu Treće HNL "istok" u Požegi protiv Slavonije (2:1). Momčad Josipa Raić-Sudara odigrala je sasvim solidnu utakmicu, ali bio je to dan kad im je sreća potpuno okrenula leđa. Jednostavno, lopta nije htjela u mrežu..

- Nisam razočaran, jer mi smo igrali dobro i imali prilika koje nismo iskoristili i kod 0:0, ali i kod 1:1. To je tako u nogometu, nekada izgubiš kada igraš dobro, a pobijediš kada igraš lošije. Jednom je morao doći kraj ovom nizu, kad se zbroje prijateljske i prvenstvene utakmice, mi 17 utakmica nismo izgubili - kaže trener Ivankovčana Josip Raić-Sudar.

U nedjelju u Ivankovo stiže druga momčad lige, Vihor iz Jelisavca.

- Znam ih vrlo dobro, sastavljeni su od izvrsnih igrača i nije mi iznenađenje što su pri vrhu poretka. Dolaze nam u najbolje vrijeme, nama ova utakmica nije imperativ, a koliko znam nije ni njima. Obje momčadi igraju napadački nogomet, pa sam siguran kako će gledatelji imati što vidjeti u nedjelju na travnjaku u Ivankovu. Imam slatkih muka kako sastaviti momčad, jer svi su spremni za utakmicu, osim Vinka Pintarića koji pauzira zbog tri žuta kartona - dodao je Raić-Sudar.

Travnjak u Ivankovu neosvojiva je tvrđava, jer ove sezone ni jedan gost tamo nije pobijedio. Bedem je od deset domaćih susreta pet puta pobijedio, pet puta igrao neodlučeno, ali poraz nikome nije priznao. I to je jedan od podataka na kojem nogometaši Ivankova temelje optimizam uoči dolaska Vihora. A. G.
Možda ste propustili...

ODBOJKAŠI KREĆU U FINALNU SERIJU ZA PRVAKA

Nakon trijumfa u Kaštelima puni smo samopouzdanja

MŽNL OSIJEK - VINKOVCI

Vardarac u stotoj do sva tri boda

Najčitanije iz rubrike