Ekonomija
POSLODAVAC PARTNER

HEP Opskrba - nagrada za izvrsnost
Objavljeno 22. rujna, 2018.
HEP Opskrbi, vodećem opskrbljivaču električne energije u Hrvatskoj, prvi put je dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. HEP Opskrba ostvarila je najbolje rezultate u područjima upravljanja učinkom i motivacijom te usavršavanja i razvoja svojih zaposlenika. Dobrim praksama u pogledu fleksibilnih radnih aranžmana, HEP Opskrba pokazuje da ide u korak sa svjetskim trendovima kada je u pitanju omogućavanje ravnoteže privatnog i poslovnog života svojih zaposlenika.
Tvrtka se ističe po sustavu praćenja radnog učinka i nagrađivanja kojim su obuhvaćeni svi zaposlenici, ulaganjem u informatizaciju glavnih procesa upravljanja ljudskim potencijalima i kvalitetno dizajniranim sustavom procjene radnog učinka na koji se nastavlja transparentan sustav nagrađivanja zaposlenika. HEP Opskrba prvo je društvo u sastavu HEP grupe koje je dobilo Certifikat Poslodavac Partner. HEP grupa iz godine u godinu sve više pozornosti posvećuje uvođenju suvremenih politika i praksi u upravljanju ljudskim resursima. Tako je, primjerice, prošle godine HEP grupa pristupila nacionalnoj Povelji o raznolikosti, a vladajuće društvo HEP grupe, Hrvatska elektroprivreda d.d. ishodila je osnovni standard Mamforce company na području obiteljske odgovornosti i rodne ravnopravnosti.
- Usmjereni smo na razvoj kvalitete u svim područjima, a to kontinuirano i potvrđujemo svojim rezultatima - izjavila je ovom prigodom Tina Jakaša, direktorica HEP Opskrbe.
Dario Kuštro
Najčitanije iz rubrike