Osijek
RJ PROMETNICE SANIRAJU CESTU U ULICI PETRA SVAČIĆA

Mišetić: Sada samo sanacija udarnih rupa i ulegnuća
Objavljeno 20. rujna, 2018.
Radna jedinica Prometnice (Unikom) sanira kolnik u Ulici Petra Svačića. Rukovoditelj Marijo Mišetić kaže kako taj posao obavljaju u sklopu redovitog održavanja cesta. Ističe da prometnicu nisu zatvarali, jer rade na pojedinim dionicama gdje saniraju ulegnuća ili udarne rupe, a dogovoreno je da se promet regulira u dogovoru s policijom i uz pomoć njihovih djelatnika, kao što se to prakticira u sličnim situacijama kada se radovi izvode na frekventnim mjestima.
- Nakon što smo sanirali asfalt u UIici Petra Svačića na dionici od Ulice Ivana Gorana Kovačića do Divaltove, sada saniramo potez od Vukovarske do ulaza u Sjenjak. Slijedi rad na šahtovima i nakon toga prići će se asfaltiranju. Procjenjujem da ćemo to vrlo brzo obaviti - kaže Marijo Mišetić.
Riječ je o prometnici s asfaltom koja je ocijenjena opasnom zbog rupa na njoj. Sada se obavlja sanacija, dok će se u toj ulici morati odraditi i ozbiljniji posao u koji će se morati uključiti i Vodovod-Osijek radi sanacije kanalizacijskog sustava. D. Pejić
Možda ste propustili...

TEEN ZBOR INSTITUTA POLIFONIJA

Prva nagrada s pohvalom cum laude u Belgiji

NA ŠTANDU U GOSPODARSKOM CENTRU

Otkrivali policijske tajne

Najčitanije iz rubrike