Sport
HAJDUK - STEAUA (20.45 SATI)

Predsjednik u svlačionici Hajduka
Objavljeno 9. kolovoza, 2018.
Nije dobro započela sezona u Hajduku, ali sljedeći domaći susret može popraviti dojam. U prvom susretu trećeg pretkola Europske lige Hajduk će večeras (20.45 sati) pred, vjerujemo, punim Poljudom ugostiti rumunjsku Steauu, nekadašnjeg prvaka Europe koji je kasnije prošao brojne probleme, među ostalim i klupski bankrot, pa je službeni naziv kluba FCSB. Uoči susreta s FCSB-om ili Steauom trener Hajduka Željko Kopić rekao je kako je "dobro upoznao suparnika."
- Raspolažemo velikim brojem informacija. Znamo da nas očekuje ekipa koja posjeduje velik napadački potencijal, inzistira na igri, ima dobrih strana, ali i one koje nisu dobre i pokušat ćemo ih iskoristiti.
Kopić ima problema sa sastavljanjem momčadi. Dosta je ozlijeđenih. Ipak, ima i dobrih vijesti.
- U konkurenciju se vraća vratar Posavec, nakon viroze je trening odradio Palaversa. Pod upitnikom je Said, nema Beširovića, Duke, Jaira i Nižića. Caktaš je spreman, na dispoziciji je za utakmicu.
Moguće je da u kadru bude i Marko Futacs, a u konkurenciji su i mladići Šego i Delić.
Atmosferu u svlačionici Kopić je opisao "nogometnom". Koliko ova utakmica znači svjedoči i to što su u svlačionicu među igrače ušli predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj i sportski direktor Saša Bjelanović.
- Imali smo jedan razgovor gdje su i predsjednik i sportski direktor istaknuli važnost ove utakmice. Njih dvojica osjetila su potrebu da neke stvari iskomuniciraju - rekao je Kopić koji je poželio puno sreće u karijeri Tomi Bašiću.
Krešimir Lacković
Možda ste propustili...

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

IZABELA LOJNA UOČI SUSRETA SA SPLIĆANKAMA

Pobijedimo li Hajduk, jedna ruka nam je već na trofeju

Najčitanije iz rubrike