Sport
TRENER PETROCUBA LILIAN POPESCU

Navijat ću za vas protiv Glasgow Rangersa
Objavljeno 20. srpnja, 2018.
Nakon oproštaja od Europe nije trener Petrocuba Lilian Popescu bio tužan ili razočaran. Naprotiv, svjestan je da su kvaliteta i iskustvo bilo na strani Osijeka kojem je zahvaljivao na gostoprimstvu te poželio uspjeh u sljedećem pretkolu protiv Glasgow Rangersa.
- Čestitam Osijeku na pobjedi i želim mu uspjeh protiv Glasgow Rangersa, neću skrivati da ću navijati za vas. Mi se na početku nismo dostojno suprotstavili i othrvali uzbuđenju ovakve utakmice, jer mnogim mojim igračima ovo je prvi nastup u Europi. Zahvalan sam im na srčanoj igri, ali da bi se pobijedio Osijek potrebno je ipak više. Jasno je da je uvijek odgovoran trener i prihvaćam krivnju za poraz. Žao mi je što se europska priča za nas završila, ali dugoročno gledano ovo će biti neprocjenjivo iskustvo za moju momčad. Nadam se da ćemo nagodinu ponovno igrati u Europi, bilo bi lijepo ponovno igrati protiv Osijeka, a obećajem da će tada biti neizvjesnije - pričao je trener Moldavaca, koji je pojasnio kako ih Henty nije iznenadio svojom igrom te da su bili svjesni njegove kvalitete.
- Ne, nismo bili iznenađeni njegovom igrom nakon što nije nastupio u prvom susretu. Znali smo da je dobar igrač, ali jednostavno ga nismo uspjeli zaustaviti.
Popescu je još jednom istaknuo kako će iz našeg grada ponijeti samo lijepe dojmove, a po završetku susreta odmah je ušao u domaću svlačionicu čestitajući bijelo-plavom stožeru na čelu sa Zoranom Zekićem, za kojeg ga veže i prijateljstvo.
- Još jednom želim zahvaliti domaćinu na gostoljubivosti, primili su nas otvorena srca i osjećali smo se kao kod kuće. Imam samo lijepe riječi i uspomene na Osijek. Zekić je moj prijatelj i želim mu mnogo uspjeha u daljnjem natjecanju - rekao je Popescu. G.R.
Možda ste propustili...

ODBOJKAŠI KREĆU U FINALNU SERIJU ZA PRVAKA

Nakon trijumfa u Kaštelima puni smo samopouzdanja

U OSJEČKOM PERIVOJU SPREMAJU SE ZA MEĐUNARODNI TURNIR

Osijek Open i ove će godine okupiti brojno i vrlo dobro tenisko društvo

Najčitanije iz rubrike