Sport
PRIJATELJSKA RUKOMETNA UTAKMICA

NEXE jedva do pobjede
Objavljeno 12. siječnja, 2018.

U vrijeme Eura stanka je u hrvatskom rukometnom prvenstvu, no domaći ligaši nisu na godišnjem. U tijeku su pripreme, a Slavonci su odigrali prijateljsku utakmicu u kojoj je Spačva u Vinkovcima ugostila NEXE. Iako su Našičani došli kao izrazit favorit, na kraju su jedva izvukli pobjedu. No, to je ionako bio susret u kojemu rezultat nije imao nikakvu važnost, a poslužio je trenerima da isprobaju snage koje imaju na raspolaganju. Tako su dio utakmice odradili i posve mladi rukometaši i koji inače imaju skromniju minutažu. Vinkovčanima je pripalo prvo, a gostima drugo poluvrijeme, a na kraju su treneri zbrajali dojmove i ocjenjivali što valja, a što ne.

- Poslije zimskog odmora, vratili smo se režimu treninga. Igrači se nisu previše opustili, što smo mogli vidjeti i u ovoj vrlo dinamičnoj utakmici. Pripreme su tek počele, pa je najvažnije da su se igrači dobro istrčali. Rezultat nije bio imperativ, prvo poluvrijeme vodili smo jedan razlike, a u konačnici smo izgubili za jedan. Puno smo rotirali, dali prigodu mlađima, koji inače dobivaju manju minutažu u utakmicama i mogu reći da su dobro iskoristili priliku - kazao je trener vinkovačkog premijerligaša Josip Mečić. A.G

SPAČVA                 31  (17)
NEXE                      32  (16)

VINKOVCI – SD OŠ Bartola Kašića. Gledatelja: 100. Suci: Mario Uglik i Marko Lušić (oba iz Vinkovaca).

SPAČVA-VINKOVCI: D. Stojanović, M. Jurić 1, Karaula 3(1), I. Jurić 2, Vešligaj 1, Nađ 3, Nedić, Vignjević 8, Božić 2, Babić 5, Vukušić 1, Ranogajec 2(1), Ereš, Čuk 1, Lučić 1, Maroš 1.

NEXE: Lelić, Šipić 5, Koncul, Gadža 1, Eter 1, Zrnić 4, Mrđenović 1, Manci Mičević 5, Buvinić 5, Poljak, Čuić, Jelinić 4, Jurić Grgić 1, Lalić 1, Tomić 4, Vulić.

SEDMERCI: Spačva-Vinkovci 2(2), Nexe-Našice 2(1); ISKLJUČENJA: Spačva-Vinkovci 0 min. (), Nexe 4 min. (Buvinić, Šipić).

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike