Sport
DEZINFORMACIJE

Zekić nikome ništa nije zabranio
Objavljeno 25. srpnja, 2017.

U taboru nogometaša Osijeka u Puli neke informacije koje su ovih dana puštene u eter uznemirile su duhove. Naime, jedan portal donio je posve netočne informacije o režimu koji je navodno uveo trener Osijeka Zoran Zekić nezadovoljan rezultatima i igrama momčadi u HNL-u. Po tom portalu, za čiju su se informaciju, naravno, “zalijepili” još neki portali, pa čak i jedne dnevne novine, Zekić je zabranio igračima razgovore za medije, točnije proglasio je “silenzio stampa”. No, ta vijest uopće ne odgovara istini. Sa Zekićem i svim igračima NK-a Osijek može se normalno komunicirati ako se prođe uobičajna procedura preko klupskog glasnogovornika Marija Mihića. Nikakve dodatne mjere nisu uvedene niti u okruženju momčadi vlada bilo kakva nervoza ili panika.

- Igrači me pitaju: šefe, jer nama zabranjeno pričati? Glupost, to nema veze s istinom. Nismo ušli u prvenstvo kako smo željeli, ali u biti na početku nove sezone napravili smo samo jedan pravi kiks, a to je remi protiv Rudeša u Osijeku. Ne vidim zbog čega bi trebala vladati nervoza u našim redovima. Napravili smo dobar europski rezultat, izbacili Luzern koji je jak suparnik, a sada nam se podmeću nekakve šutnje i slično. Ne znam kome trebaju te dezinformacije - rekao je Zoran Zekić, trener NK-a Osijek.

Mi smo bez problema stupili u kontakt s njim, a isto bi tako bilo da smo zatražili razgovor s nekim od prvotimaca osječkog prvoligaša. Produženi boravak u Puli isplaniran je još prije puta u Luzern i nema nikakve veze sa “zaključavanjem” ili bilo kakvim “odvajanjem” od vanjskog svijeta. Jednostavno je procijenjeno kako je to najbolji način da se igrače poštedi iscrpjujućih stalnih putovanja po velikim vrućinama. I to je jedina istina, a sve drugo je obična mašta neupućenih ljudi. D.Keler

Možda ste propustili...

NAKON RIJEKE U VATIKAN PA U PORTUGAL

Prije Eura Vatreni idu po blagoslov Svetog Oca

U SUSJEDSTVU EUROPSKO PRVENSTVO U VESLANJU

Europska medalja važna, ali još je važnija forma za Pariz

Najčitanije iz rubrike