Crna kronika
TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD SLUNJA

Dvoje mrtvih u autu osječkih registracija
Objavljeno 23. lipnja, 2017.

PAVLOVAC

Dvije osobe u Volkswagenu Caddy osječkih registracijskih oznaka poginule su u prometnoj nesreći u četvrtak u Pavlovcu, mjestu kod Slunja, u Karlovačkoj županiji. Za život treće osobe bore se liječnici karlovačke bolnice.

Nesreća se u četvrtak oko 12.50 dogodila na državnoj cesti D-1, kada je 64-godišnji vozač VW Caddyja osječkih registracija, zbog još neutvrđenih razloga, u zavoju prešao na suprotni prometni trak te udario u kombi rumunjskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnji rumunjski državljanin. U izravnom sudaru na mjestu nesreće poginuo je 64-godišnji vozač Caddyja, a 64-godišnja putnica u tom vozilu preminula je u karlovačkoj bolnici. Treća osoba koja je bila u Caddyu, a riječ je o 40-godišnjoj putnici, zadobila je ozljede opasne za život. Prevezena je u Opću bolnicu Karlovac, kao i četiri osobe (vozač i troje putnika) koje su bile u kombiju rumunjskih registracija. Svi su teško ozlijeđeni, a jednoj je putnici život ugrožen.

Očevid je vodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu, a promet je bio u prekidu pet sati te se odvijao obilazno. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće. M.Bugarić

Možda ste propustili...

TIJEKOM VOŽNJE AUTOMOBILA

Kombinirao je kokain i alkohol

POLICIJA ZABILJEŽILA 4596 PREKRŠAJA

Bez poginulih u prometu za vikend

Najčitanije iz rubrike