Novosti
NASTAVAK SUĐENJA ČELNICIMA DINAMA

Na osječkom sudu svjedoči Luka Modrić
Objavljeno 12. lipnja, 2017.

Vezani članci

DINAMOVA ČLANICA UPRAVE:

Mamić tražio da se plaća u Hrvatskoj

Nakon mjesec dana stanke, u utorak se na Županijskom sudu Osijek nastavlja suđenje Zdravku Mamiću, njegovu bratu Zoranu, bivšem direktoru Dinama Damiru Vrbanoviću i porezniku Milanu Pernaru, a koje se tereti da su NK Dinamo oštetili za nešto manje od 116 milijuna kuna te državni proračun za 12,2 milijuna kuna neobračunanog i neplaćenog poreza i prireza. Na svibanjskim ročištima dominirali su napuštanje sudske zgrade Zdravka Mamića i prijetnja suca da će ga kazniti s 50.000 kuna ako i dalje bude remetio red u sudnici, odnosno upadao u riječ svjedocima te zastupniku Uskoka.

U utorak se očekuje poveća gužva u sudnici i ispred zgrade suda jer treba svjedočiti najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić, i to o svom transferu iz Dinama u engleski klub Tottenham te o aneksu ugovora, o čemu je bilo riječi na prethodnoj raspravi. Osvajač Lige prvaka s Realom tako će na vruću klupu za svjedoke doći nepuna dva dana nakon neočekivanog poraza Hrvatske s Islandom. U srijedu se, pak, također kao svjedok treba pojaviti i igrač Liverpoola Dejan Lovren, a vezi s aneksom ugovora iz 2008. godine te transferom u francuski Lyon.

Pozornost medija za osječko suđenje Dinamovim čelnicima pojačano je nakon nedavnog napada na Zdravka Mamića u Bolu na Braču, kada ga je 22-godišnji muškarac udario s leđa u glavu i bacio u more. M.Bugarić

Možda ste propustili...

DUGUJU 3,88 MILIJARDI EURA

U blokadi je 211 tisuća građana

KUĆANSTVA U PLUSU 6,2 MILIJARDE EURA U GODINU DANA

Veća financijska imovina, a i obveze

Najčitanije iz rubrike