Sport
NOVI (STARI) SPONZORI NK OSIJEK

Nike uz Osijek sada četiri godine, Strabag daje dva milijuna kuna
Objavljeno 6. ožujka, 2017.

Vezani članci

MAXTV PRVA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

EJUPIIIIIIIII Ejupi srušio Hajduk u Gradskom vrtu

Uoči susreta s Hajdukom, u Press-salonu stadiona u Gradskom vrtu NK Osijek predstavio je svoje nove (stare) partnere. Pred okupljenima potpisan je ugovor s dobavljačem sportske opreme Nikeom. Osječki prvoligaš je s tom kompanijom već imao jednogodišnji ugovor, a on je sada produžen na sljedeće četiri godine.

- Čast nam je što Osijek ostaje dio velike Nikeove sportske obitelji. Vjerujemo kako će Osijek u budućnosti postizati vrhunske rezultate, a mi ćemo učiniti sve da na isto tako kvalitetan način klub bude odjeven - naglasio je Nikola Tomulić, predstavnik Nikea.

Suradnja, naravno, ide preko osječkog poduzeća Ferivi šport koje je dugogodišnji zastupnik za Slavoniju i Baranju tog sportskog brenda.

- Drago mi je što nastavljamo uspješnu suradnju i put s NK-om Osijek. Nadamo se kako ćemo pripomoći projektu kluba i da ćemo zajedno "Pokrenuti grad" - rekao je Ferdo Kraljević iz Ferivi športa.

Nakon toga direktor NK-a Osijek Igor Galić nazočne je upoznao s novopotpisanim sponzorskim ugovorom. U Osijekov sponzorski pool ušao i austrijski građevinski div Strabag.

- Ugovor je potpisan prošlog tjedna, a kada predstavnici austrijske kompanije budu bili u mogućnosti doći u Osijek, organizirat ćemo svečano predstavljanje tog ugovora. Inače, Strabag će do kraja godine sponzorirati naš klub s dva milijuna kuna - priopćio je Galić. D.Kl.

Najčitanije iz rubrike