Ekonomija
IMPORTANNNE RESORT DUBROVNIK ZAPOŠLJAVA DJELATNIKE RAZNIH PROFILA

Razgovori za posao u
Slavonskom Brodu 11.,
a u Osijeku 12. siječnja
2017. godine
Objavljeno 5. siječnja, 2017.

Importannne Resort Dubrovnik čine četiri hotela sa pet zvjezdica: hotel Royal Princess, hotel Royal Palm, hotel Ariston, hotel Royal Blue,  jedan hotel s četiri zvjezdice hotel Neptun , veličanstvena Vila Elita, te tri vrhunska restorana La Castile, Zoe i Mediterraneo.
Traže se ambiciozni kandidati, skloni timskom radu, posvećeni izvrsnosti koji žele biti dio uspješnog kolektiva od 300 djelatnika i raditi u okruženju vrhunskih hotela.


Prijaviti se mogu kandidati za mjesto konobara, barmena, kuhara, pomoćnog kuhara, perača suđa i kućnog majstora. Također se traže djelatnici za domaćinstvo i recepciju: sobarice, čistačice, radnici u praonici, te bagažisti. Za Wellness centar potrebno je više djelatnika za radna mjesta wellness terapeut, maser, kozmetičar i fizioterapeut. Za navedena radna mjesta mogu se javiti osobe oba spola.


Zainteresirani kandidati koji pošalju svoj životopis do 10.siječnja 2017. godine na e-mail adresu:  kadrovska@importanneresort.com  bit će pozvani na razgovor za posao, i to po sljedećem rasporedu:
1.Slavonski Brod – 11.siječnja 2017., od 10 do16 sati,u  hotelu Savus, Dr. A.Starčevića 2A
2.Osijek – 12.siječnja 2017., od 9 do16 sati, hotel Osijek, Šamačka 4


Svi kandidati koji ne dostave životopis električnom  poštom dobrodošli su na razgovor u navedenom razdoblju. Potrebno je sa sobom ponijeti životopis.
Kontakt-telefon za sve zainteresirane je  020/440-241.

Možda ste propustili...

PROGNOZE TRANSFORMACIJA KRIZE SE NIŽU JEDNA ZA DRUGOM I NE NAZIRE IM SE KRAJ

Zašto će se neke tvrtke u idućih šest godina ili spasiti ili uništiti?

PADA POTRAŽNJA ZA KEMIJSKIM PROIZVODIMA

Njemačka kemijska industrija je na dnu

Najčitanije iz rubrike