Novosti
REAGIRANJE ZAKLADE EUROPA:

Nije točno da je osječki Medicinski fakultet žrtva mafijaške prijevare
Objavljeno 7. prosinca, 2016.

Vezani članci

FANTOMSKI STUDIJ U INOZEMSTVU

Osječki Medicinski fakultet žrtva mafijaške prijevare!?

REAGIRANJE NA ČLANAK "OSJEČKI MEDICINSKI FAKULTET ŽRTVA MAFIJAŠKE PRIJEVARE!?”

Prof.dr.sc. Messina nije provodio fiktivne programe edukacije

Na temelju zahtjeva za objavu ispravke ZAKLADA EUROPA, Umag, Brolo 3, OIB: 96256757268, zastupano po punomoćniku odvjetniku Vedranu Vusiću, objavljujemo sljedeću ispravku:

“Na portalu www.glas-slavonije.hr dana 28.10.2016. pod naslovom “FANTOMSKI STUDIJ U INOZEMSTVU Osječki Medicinski fakultet žrtva mafijaške prijevare!?”, autorice Vesne Latinović, objavljenom na internetskoj stranici http://ww.glas-slavonije.hr/315749/1/Osjecki-Medicinski-fakultet-zrtva-mafijaske-prijevare objavljene su netočne informacije o podnositelju zahtjeva i njegovoj suradnji s Medicinskim fakultetom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Nije točno da je osječki Medicinski fakultet žrtva mafijaške prijevare.

Također, nije točno da bi pečati i potpisi Sporazuma o znanstvenoj-suradnji koji su prikazani u članku, bili krivotvoreni.

Suradnja između Medicinskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Zaklade Europa te suradnja između Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Zaklade Europa realizirane su potpisom Sporazuma o znanstvenoj-suradnji. Navedene suradnje nisu rezultat ikakve međunarodne prijevare, te u navedenim suradnjama nije došlo do krađe identiteta.

Rezultat navedene suradnje i potpisivanja Sporazuma nije osnivanje ikakvog pseudo-sveučilišta u Švicarskoj od strane, a kako se navodi u članku, neutvrđene osobe.

Nije točno da iza cjelokupne suradnje stoji “Messina”, sicilijanski mafijaš.

S obzirom na navedeno, podnositelj zahtjeva odlučno odbacuje netočne navode iznesene u članku.”