Regija
ZA SVAKOGA PONEŠTO

Akustična večer, 1. plivački kup, Srednjovjekovne igre, biciklijada, odbojka na pijesku
Objavljeno 26. lipnja, 2016.

Kao i uvijek, otvaranje turističke sezone imalo je niz popratnih sadržaja. U subotu navečer Udruga mladih Pauk organizirala je Akustičnu večer, na kojoj su nastupili Cota G4 te acoustic duo Marko Osmanović (ex Divlje jagode) & Dinko Likar (2nd place Omiš guitar fest 2016.). Također u subotu, Biciklistički klub LOOD organizirao je tradicionalnu biciklijadu, koja se vozila pod geslom “Biciklom kroz prirodu” po stazama Papuka i Krndije.

Plivački klub Orahovica organizirao je na Jezeru prvi orahovački Kup u plivanju, na kojem je nastupilo više od 30 plivača na stazi dugačkoj 208 metara. U muškoj konkurenciji slavio je Toni Tandarić iz Rijeke s vremenom 3.20,53, drugi je bio Borna Katić iz Orahovice, a treći Danijel Peštaj, također iz Orahovice. U ženskoj konkurenciji slavila je Orahovčanka Lana Marinić s vremenom 4.16,88, druga je bila također domaća plivačica Klara Leko, a treća još jedna Orahovčanka, Aleksandra Vujnović.

Red vitezova Ružice grada pripremio je zanimljivo natjecanje pod nazivom Srednjovjekovne igre, i to u skakanju u vreći kroz vodu, a najbolji i najbrži bio je Borna Katić iz Orahovice.

Na kraju dana, Udruga hrvatskih branitelja, dragovoljaca, veterana Domovinskog rata Orahovica organizirala je turnir u odbojci na pijesku na novouređenim igralištima uz Jezero. V. Grgurić

30

plivača nastupilo je na kupu na stazi dugačkoj 208 metara

Možda ste propustili...

OSNOVNA ŠKOLA ‘’HRVATSKI SOKOL’’ OBILJEŽILA DAN ŠKOLE

Bolji uvjeti za nastavu, uredit će igralište

Najčitanije iz rubrike