Sport
GORDON SCHILDENFELD:

Protiv Moldavije su noge bile teške, ma već u sljedećoj utakmici bit će bolje
Objavljeno 30. svibnja, 2016.

Gordon Schildenfeld u dobrom raspoloženju je doputovao na nastavak priprema u Rovinju.

- Sve je u Sv. Martinu na Muri dobro prošlo, sad ulazimo u zadnju fazu i treba biti superozbiljan. Atmosfera u momčadi nam nikada nije bila problem, uvijek smo imali fantastične momke i karakterne igrače. Pokušavamo ukomponirati treninge i druženja da nam svima bude bolje - poručio je Schifo.

Hrvatska je nakon prvog dijela priprema odigrala prijateljski dvoboj s Moldavijom, a prije odlaska u Francusku na redu je susret sa San Marinom. Protiv Moldavaca to nije izgledalo dobro.

- Noge su nam u Koprivnici bile jako teške, već će u sljedećoj utakmici biti bolje, poslije lakših treninga te taktičkog uigravanja. Susret s Moldavijom imao je svoju svrhu, pobijedili smo i to je to - smatra Schildenfeld.

EURO u Francuskoj se približava, mnogi europski nogometaši i stručnjaci vide Hrvatsku kao favorita iz sjene. No, prvo treba proći grupnu fazu natjecanja.

- Skupina je jako teška, možemo napraviti nešto samo ako budemo pravi. Svi očekuju taj iskorak, da prođemo u drugi krug i pokažemo koliko možemo - kazao je branič “kockastih” i zagrebačkog Dinama te najavio kako jedva čeka da se momčadi priključe europski prvaci, “kraljevi” Luka Modrić i Mateo Kovačić.

- Realovo osvajanje Lige prvaka svi ćemo proslaviti nekom večerom i druženjem. Svaka im čast, to je veliko priznanje za svakog igrača. (I. Li.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike