Crna kronika
ČETIRI POŽARA ZA VIKEND

Električno kuhalo izazvalo požar u učionici škole u Stipanovcima
Objavljeno 23. svibnja, 2016.

OSIJEK - Četiri požara dogodila su se u Osječko-baranjskoj županiji prošloga vikenda. U jednom od njih gorjela je učionica škole u Stipanovcima. “Zbog kratkog spoja na vodiču električnog kuhala, tijekom noći između četvrtka i petka, došlo je do požara u učionici osnovne škole na području Našica. Djelomice su opožareni uređaji i dio učionice, a požar se sam ugasio. Školi je nastala šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna”, doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske.

U petak, u večernjim satima, zbog kvara na elektronskom pokretaču, u Gorici u Donjem Miholjcu, prilikom istovara rolo-bala sijena došlo je do požara na radnom stroju, kojim je upravljao 27-godišnjak. Vatra se proširila na sijeno, a u potpunosti je izgorio radni stroj i više od 35 bala sijena. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Miholjac, a šteta nastala tvrtki iz Donjeg Miholjca iznosi više od 370.000 kuna. Istoga dana oko 9 sati, djelatnici tvrtke iz Velike Gorice obavljali su radove na krovištu tvrtke u Sunčanoj ulici u Bizovcu. Zbog zagrijavanja samoljepljive krovne trake plinskim brenerom, nagorio je dio krovne konstrukcije. Požar su ugasili djelatnici tvrtke, a šteta iznosi više od 7000 kuna.

U nedjelju u jutarnjim satima, kako smo već izvještavali, zapalilo se automobil u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića u Osijeku. Požar je izbio zbog oštećenja električnih instalacija, odnosno izazivanjem kratkog spoja. Tinjanjem instalacija izbio je požar na motoru. Šteta nastala osječkoj tvrtki iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.S.Lacić

Možda ste propustili...

POLICIJA ZABILJEŽILA 4596 PREKRŠAJA

Bez poginulih u prometu za vikend

Najčitanije iz rubrike