Sport
ODBOJKAŠI(CE) IGRAJU SUSRETE 8. KOLA

“Mursašima” posljednja prigoda za priključak
Objavljeno 28. studenog, 2015.

OSIJEK - Utakmicama 8. kola odbojkaški prvoligaši otvaraju drugi dio natjecanja u Skupini I i II. Odbojkaši Mursa-Osijeka nakon što su preko tjedna potvrdili plasman na završni turnir Kupa Hrvatske, sada traže i važne bodove. Momčad Tome Pauna u Gradskom vrtu dočekuje Sisak, a to znači da je pred njima utakmica u kojoj su bodovi nužni ako se želi zadržati priključak u borbi za četvrto mjesto elitne skupine. “Mursaši” su trenutačno peti, imaju na kontu samo sedam bodova, dok Siščani drže “četvorku” s 14 bodova. Ako se razlika ne smanji, teško da će se stanje na tablici promijeniti. Još igraju Mladost (Zagreb) - Mladost Marina Kaštela, Šibenik 91 - Centrometal (Črečan) i Rovinj - Gorica. U Skupini II, na bodove računa i Borovo-Vukovar, u subotu (20 sati), također stiže susjed na tablici, Varaždin Volley. Preostali parovi su Split - Zadar i Čazma - Karlovac.

Prošlog je vikenda kvintet Slavonki u obje skupine ostao bez bodova. U 8. kolu prve skupine, u nedjelju, od 19 sati počinju ogledi Nova Gradiška - Poreč i Vukovar - Dubrovnik. Vinkovčanke dan ranije gostuju u Rovinju, a još igraju Mladost (Z) - Marina Kaštela.

Nakon prvog poraza, odbojkašice Osijeka 06 imaju prigodu vratiti se pobjedničkim navikama. U goste dolazi Azena Velika Gorica, sastav iz donjeg dijela poretka Skupine II, stoga se čekuju tri boda i povratak na vrh. Đakovčanke gostuju u Rijeci, a još se sastaju Zadar - Kaštela DC. Ranije je odigrali Drenova i Kostrena (0:3). N.Benčina

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike