Sport
MLADI NOGOMETAŠI NK OSIJEK NASTUPILI NA TURNIRU U BiH

Bijelo-plavi osvojili turnir u Matićima
Objavljeno 18. kolovoza, 2015.

OSIJEK - Mladi nogometaši Osijeka osvojili su još jedan turnir u inozemstvu. Trener Stjepan Vranješ i njegovi mlađi pioniri bili su najbolji na turniru u Matićima (BiH).

Taj je turnir organizirao Napredak iz Matića, a sudjelovale su brojne momčadi iz regije. Pioniri II našeg kluba bili su smješteni u skupinu ŠRC Bazeni Orašje, Željezničar (Sl.Brod), Graničar (Županja), Sloga (Doboj), te Ilićka (Brčko). Osječani su osvojili prvo mjesto u svojoj skupini osvojivši 12 bodova i time su izborili prolazak u polufinale gdje ih je čekala Marsonia. Ulazak u završni, finalni susret, mladi su Osječani osigurali tek nakon izvođenja jedanaesteraca (3:2)

U finalu se dogodio najveći slavonski derbi s Cibalijom, a bijelo-plavi su opet do pobjede došli boljim izvođenjem jedanaesteraca. U regularnom tijeku susreta bilo je 1:1, a Osijek je na kraju slavio s 5:4.

Dvije od tri pojedinačne nagrade Osječani su ponijeli kući jer je za najboljeg igrača turnira proglašen Karlo Ivanagić, dok je najbolji vratar Filip Kovačević. Titula najboljeg strijelca pripala je Luki Branšteteru iz vinkovačke Cibalije.

Konačni poredak na turniru bio je: 1. Osijek, 2. Cibalia, 3. Željezničar, 4. Marsonia.(D.Kl.)

Možda ste propustili...

GROZNICA SUBOTNJE VEČERI NA OPUS ARENI

Pobjeda koja Osijeku znači više od tri boda

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSJEČKO-BARANJSKA

Hat-trick Nađa za važnu pobjedu Josipovčana

Najčitanije iz rubrike