Mozaik
KOREJCI SNIMAJU REALITY SHOW „THE FRIENDS“

Osam milijuna gledatelja
divit će se Hrvatskoj
Objavljeno 5. srpnja, 2015.

Korejci su opet u Hrvatskoj! Producentske kuće IHQ i E Planet Production iz Koreje, u suradnji s BALDUČI FILMOM iz Zagreba, u Hrvatskoj od 2. do 7. srpnja snimaju četiri epizode novog reality showa THE FRIENDS. Show će imati publiku od osam milijuna gledatelja, a bit će prikazan na četiri kanala u osam repriznih prikazivanja. To je treći put da dolaze snimati u Hrvatsku, a kako su prethodna dva show programa imala veliku gledanost, Hrvatska i grad Zagreb postali su lokacije koje turisti iz Koreje posjećuju u mnogo većem broju. Vjerujemo da će i ovaj show biti jednako uspješan te da će biti ponovno dobar promotor Hrvatske.

- U priči sudjeluju tri glumca, a jedan od njih je Hyuk Jang, trenutno filmska top-zvijezda u Koreji. O popularnosti glumaca govori i to što ih korejski turisti koji šeću Zagrebom prepoznaju i fotografiraju u čudu što ih ovdje vide – kaže Spomenka Saraga, poznata producentica, koja sudjeluje u projektu s hrvatske strane.

Iz Koreje je stigla ekipa od 32 člana, od toga devet snimatelja, četiri scenarista i četiri redatelja. Producent s korejske strane je LEE JAE EUN, a hrvatski producent je Spomenka Saraga.

Potporu projektu dalo je Ministarstvo turizma RH, Hrvatska turistička zajednica, TZ Grada Zagreba, Grad Rovinj i TZ Rovinja, Grad Pula i TZ Pula, Plitvička jezera, TZ Ličko-senjske županije, koji nisu naplatili snimanje na svojim lokacijama. (S.Kadić)

Možda ste propustili...

BABY LASAGNA I TIM NA PRIPREMAMA U ŠVEDSKOJ

Prvom su probom i novim kostimima oduševili fanove

NIKAD RANIJE OBJAVLJENE PJESME

Novi album J. Casha

Najčitanije iz rubrike